Мобилното подразделение на Samsung с 36% увеличение в приходите
Мобилното подразделение на Samsung с 36% увеличение в приходите
И какво се оказа, че всъщност телефоните издърпват Самсунг напред.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Мобилното подразделение на Samsung с 36% увеличение в приходите
Каква изненада... Те щом в кризата си продават и то без новите модели, май ще настигнат пазарния дял на Nokia много по-бързо отколкото допусках.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
може и да стингат нокиа,но не и в Европа ;)
Да настигнат, едва ли , то пазарния дял на нокиа се дължи основно на слушалките , докато Смасунг се целят в по-функционалните телефони. А ниския клас телефон се продават доста по-успешно на килограм ;)
Точно е Европа ще ги стигнат, а вероятно и надминат.
Точно е Европа ще ги стигнат, а вероятно и надминат.
Точно в Европа първото място на Nokia e застрашено.
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=12047
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=12047
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Според проучването модели на корейската компания са заели първото място в класацията за най-популярни телефони в Англия, Франция, Швейцария, Белгия, Италия и Русия.
И това е сега, преди излизането на новите им модели. Май не просто са ги стигнали, ами даже и са ги минали.
Представям си пък като излязат новите им предложения...
И това е сега, преди излизането на новите им модели. Май не просто са ги стигнали, ами даже и са ги минали.
Представям си пък като излязат новите им предложения...
и на Nokia се очаква топ модел да излезе след месец Nokia N97...недей подценява компания като Nokia защото с един модел разбива пазара,както го направи с 5800.
Толкова ли е трудно да разбереш, че това става, защото хората са глупави и не знаят какво има в телефоните им?!?!?!?
ти с какъв телефон си приятел?
С нокиа съм, и? Това значи, че ми харесва ли. Дори и да ми харесва, какво от това? Става въпрос за модел от 2007, а като гледам разликите му с Н97 "велики" са... 2. Дисплей и клавиатура. Брвао на Нокиа! Браво и на вас. Аз вече няма да ви убеждавам, че Н97 е морално остарял телефон. Бъдете така заслепени, купувайте си Нокии и си стойте на все същото ниво. Все пак то си е за вас. Най-вероятно през 2012 година ще излезе телефон на Нокиа, който ще се казва Н145 и в сравнение с Н97 ще има 200 ГБ памет, същият процесо, 12 МР камера и това е. Но ще бъде "НЕВЕРОЯТЕН". :)