B7300 Omnia LITE
Samsung B7300 Omnia LITE
По принцип не съм фен на Самсунг, но този телефон ми харесва ... някой има ли информация на каква цена ще излезе ?
Re: Samsung B7300 Omnia LITE
... и също така кога горе-долу се очаква ?
надявам се да не е много скъп !!
439 ЛВ !!! Едно добро начало,явно добра конкуренция ще е на 5800....
abe vie ludi li ste.. tova e takova dyrvo... dori dizaina e ujasen...
nokiata su6to e otvratna no po stava ot tova......
nokiata su6to e otvratna no po stava ot tova......
Гледам тук го има на прилична цена , но срещам противоречиви мнения из ревютата му . По спецификация има 3G и WiFi , но на няколко места пишеше , че ги няма .
Интересно ми е дали някой има този телефон?
Моля пишете ако сте го ползвали , как се държи? kak e батерията?, WiFi добре ли се вързва?
Нужно ли е да си експерт с високите технологии , за да го ползваш или става за новаци (като мен :))?
Моля пишете ако сте го ползвали , как се държи? kak e батерията?, WiFi добре ли се вързва?
Нужно ли е да си експерт с високите технологии , за да го ползваш или става за новаци (като мен :))?
Само не разбрах защо ми бе изтрито мнението, че този телефон, който се продава тук мирише на гнило. Не знам какъв е, но може и сами да видите, че той не се продава още никаде изобщо. В EBAY.COM НЕ СЕ ПРОДАВА такъв телефон, а там има всякакви измишльотини!!(no)
Предполагам, че "Изчерпана наличност" е отговора на твоят проблем. :)
Виж аз проблем нямам, ама просто исках да споделя. Даже и не ми харесва този, а и въобще не смятам да купувам нещо. Исках да видя как върви в ebay. А новия въпрос е : Изчерпана наличност в цял свят на телефон от 2009 и то не толкова хитов? Може и да са произвели 15-16 бройки, прав си!