i8910 Omnia HD
Re: Omnia HD 800 Mhz Processor
Офф дано скоро някой качи някаде бг софта на тела, че моя е Orange, и не ми харесва а искам да гледам филми с нормални субс
Games for Samsung i8910 Omnia HD
Някой ще каже ли две думи за игричките на този телефон
Като го гледам май няма джойстик как ли се опрявят геймарите
Като го гледам май няма джойстик как ли се опрявят геймарите
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
В хенди го има на куково лято днес питах в два магазина и ми казаха че все още го нямат,бях твърдо решен да си купя този телефон но вече се отказвам Samsung за мен са най неадекватната компания в българия модели като i8910 omnia hd и S8000 Jet се продават официално дори в румъния но не и в бг по добре да изчакам Nokia N900 която със сигорнос ще е тук до 2-3 месеца,дори започвам да си мисля че N97 е по добра алтернатива.
Купи го от чужбина онлайн,поне аз това бих направил(yes)
Освен това какво значи официално предлагане и каква работа ти върши?!Вече го има при няколко търговеца,от които бих се доверил на трима,които си имат и сайтове.
Освен това какво значи официално предлагане и каква работа ти върши?!Вече го има при няколко търговеца,от които бих се доверил на трима,които си имат и сайтове.
И аз не разбирам защо толкова държите да е официално пуснат и да го има в Хенди. Като го пуснат, ще предпочетете да дадете 1200лв в Хенди, вместо 850лв в някой онлайн магазин ли?
Ами сигурно защото се притесняват за гаранцията и пр. подробности. Аз моя го купих от френски сайт. Иначе като цяло съм много доволен от телефона, истинско удоволствие е да гледаш филми на този дисплей. :) Имам забележки само към пластмасата на телефона, която се драска изключително лесно. Не ми се иска да го слагам в калъф, защото големината му вече ще стане като тази на нетбук. :) Поръчах си и прехваленият invisible shield, на който лепенето си е цяло изкуство. Само веднъж го изтървах от около метър височина (beer) (beer)и открих, че пластмасата в долната част на телефона е изключително мека :|.
Днес за първи път имах "контакт" с НD-то. Направо паднах. Корейците ще "избият рибата" с този телефон. Дисплея е уникален (без преувеличение). Пуснах си вградения в телефона клип с хеликоптера-онемях. Чувствителността му бих казал че е почти същата с тази на iPhone-a. Скоростта на работа из менютата също е доста висока-не лагва, отвря всичко на мига.
Малко смущаващо е размера му който е внушителен, но смятам че бързо ще се свикне.
Бих казал че това е следващия ми телефон. Единствено ще поизчакам да излезе на малко по-прилична цена все пак 1000 лв не са малко пари.
Малко смущаващо е размера му който е внушителен, но смятам че бързо ще се свикне.
Бих казал че това е следващия ми телефон. Единствено ще поизчакам да излезе на малко по-прилична цена все пак 1000 лв не са малко пари.
Според мен, най-удачният вариант (ако ти се чака) е да закупиш модела около Коледа. До тогава ще бъдат изчистени първите партиди, за които се твърди, че имат някои софтуерни бъгове. Освен това, цената до тогава ще бъде прилична и не би трябвало да пада с големи темпове.
П.п. Може да закачиш и някоя коледна промоцийка.;)
П.п. Може да закачиш и някоя коледна промоцийка.;)
Ще видим. Не съм тръгнал веднага да го копувам. Има време. Наистина обаче съм впечатлен.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ако Symbian не те притеснява, трябва да си. OmniaHD е по-голямо събитие, отколкото беше N95, когато излезе. Не се продава толкова, 'щото е Samsung и 'щото сега има доста повече алтернативи, но телефонът наистина е невероятен и няма конкуренция.