i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
OmniaHD разполага с два стереоговорителя, които възпроизвеждат доста силен звук. Ти какво искаш - да свирят по-силно от стерео уредба? Та това е телефон. Разликата с 5800 изобщо не е фрапираща. Какво би казал тогава за iPhone 3GS, който е с 1 моно говорител? Просто силата на звука не е най-важното в един смартфон и предишното ти мнение беше доста тъпо..;)
Според мен тъпото е в това че е по слаби тонколони от 5800, но както и да е виждам че това не ви вълнува колкото мен.Дано N900 оправдае очакванията ми.
лека вечер от мен
лека вечер от мен
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Само един въпрос... Има ли телефон на Nokia, към който не си се насочвал?
К'во стана с N97...
Дано някой ден осъзнаеш, че N900 не е за теб. Главно заради Maemo.
К'во стана с N97...
Дано някой ден осъзнаеш, че N900 не е за теб. Главно заради Maemo.
Аз ви се чудя как можете да отговаряте на изказани мнения, които меко казано въобще на "хващат декиш"
Здравей:)Дръпни си TaskMan и си го инсталирай на телефона.От него си спираш активните приложения и всичко ще е ок.И аз като си го купих малко се уплаших,че съм се наредил,но сега всичко е наред.Батерията държи по 4-5 дена.
Мерси за отговора но аз го оправих по сложния нач , а именно чрез флаш на телефона и с подмяна с най нория фирмлеар . Днес цял ден го ползвам като съм се базикал доста с телефона и спадна само с една черта . Така че намерих разрешението на проблема но все пак още единпът мерси .
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Най накрая го пуснаха в Germanos и днес си го купих,софтуера е версия I8910XXIG4 от дата 13/07/2009 ,има БГ меню и клавиатура за писане на БГ,първите ми впечатления са че дисплея е направо уникален като качество на картината,реагира изключително добре на допир в сравнение с старата OMNIA която също имам,интерфейса е доста бърз,единственото дразнещо е че на места в подменютата трябва двоен клик,сега съм го сложил да се зарежда.Това е за сега.
Честито със здраве да си го ползваш!
Колко пари ти излезна и от кой град го взе ако не е тайна?
Колко пари ти излезна и от кой град го взе ако не е тайна?
Честито и от мен!!! Със здраве да си го ползваш и дано скоро да станем колеги... (whistle)(whistle) :D Я кажи фм трансмитера все още ли е заключен?
Честита колега - това е последния софт. Явно си набарал телефон от офицялния вносите К и К, което е страхотно.
Двойния клик си е от симбиъна......
кажи ми как чувстваш качеството на звука от слушалката при разговор с тази версия на софта....
Двойния клик си е от симбиъна......
кажи ми как чувстваш качеството на звука от слушалката при разговор с тази версия на софта....