i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
За HD-то има Handy Shell. Не е нещо кой знае какво, но предлага подреден и информативен начален екран.
най-после качиха бг софта версията е същата като на predator, но ми се струва, че италианската версия е по бърза
Къде са спецовете които комнтираха за лошата софтуерна подръжка от страна на Самсунг? Спрели подръжката на HD? :-)
Като чета във форумите последният Сингапурски фърм /скоро и за всички/ на HD e с доста сериозни и съществени промени в положителна насока
"Новата версия I8910XEII1 идва с нов 3D мениджър на приложенията, възможност за мащабиране с един пръст, подобрена виртуална QWERTY клавиатура, обновена версия на Flash Lite и кодеците за XviD, нова система за работа с уиджети, както и няколко нови уиджета, подобрена е работата на браузъра"
Особенно ми харесва инфото за подобрената ферсия на Flash Lite и браузъра......
Като чета във форумите последният Сингапурски фърм /скоро и за всички/ на HD e с доста сериозни и съществени промени в положителна насока
"Новата версия I8910XEII1 идва с нов 3D мениджър на приложенията, възможност за мащабиране с един пръст, подобрена виртуална QWERTY клавиатура, обновена версия на Flash Lite и кодеците за XviD, нова система за работа с уиджети, както и няколко нови уиджета, подобрена е работата на браузъра"
Особенно ми харесва инфото за подобрената ферсия на Flash Lite и браузъра......
И пак нищо за фм трансмитера :(:(
От къде мога да свалям тези ъпдейти и как да ги инсталирам на телефона ? Трябва ли да съм инсталирал предишните ъпдейти преди да инсталирам последния или с инсталирането на последния ъпдейт се коригират всички нередности относно звука,браузър,мултитаскинг и т.н. Благодаря предварително.
За да инсталираш фирмлеър трябва да си флашнеш телефо а подробно инфо има тук http://samsungi8910omnia.com/how-to-flash-and-debrand-your-samsung-i8910-debrand-tutorial/ самоче е на англйски . Аз моя по този начин го флашнах и няма проблеми , но самата процедура крие рискове за телефона ако ти изгасне тока или откачиш юсб кабела без да искаш може телефона ти никога да не проработи . Така , че ти си решаваш. Не е необходимо да инсталираш всички фирмлеъри достатъчно е само последния той вкарва всички подобрения направени с предишните .
или да използва Samsung pc studio има си updater флаша е по скоро ако не си доволен от сегашния си firmware и да го смениш с нов (правих го 3-4 пъти)
не знам с пц студио на мен така и не можа да ми се инсталира ъпдейта до край все стигаше до 35 % и блокираше . За това го флашнах телефона сега съм с хог конгския . Мисля , че е последния излязъл до момента .
видео на новия фърмуер с добавени кастор ефекти
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h--wqHBa1JQ[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h--wqHBa1JQ[/Youtube]
Здравейте, днес замлако да "отнеса" телефона :) Много ме зариби с всичко! Единствено ми казаха, че не можело да се редактират документи - с офис пакета.
Дали това е променено с нови ъпдейти? Офис пакета ми е важен...
Дали това е променено с нови ъпдейти? Офис пакета ми е важен...