i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Може безплатно да си ъпдейтнеш програмата до най-новата версия и мисля,че ще можеш да редактираш документите.
Можеш ли да пробваш на твоя телефон дали ще стане? В магазина едва ли ще могат - там гледат само как да ме зарибят и ми свалят звезди :) А телефона е скъпичък искам да съм сигурен, че редактира документи преди да го купя.
Аз не притежавам телефона,но след като той е със Симбиан няма да има проблем,защото преди време излезна ъпдейт за всички устройства,които са със Симбиан.Нека някой,който притежава телефона да обясни по-подробно.
(yes)Браво и за поста и за името на файла за българския за Самсунга!!! Само че моля те напиши и указания точно как се прави нова инсалация на фирмуера или ъпдейта.... !!! Благодаря предварително!!!
кое е по-добре: Омниа HD или HTC Hero?
Ами HTC-то е с по-добра ОС. Има по-голяма перспектива за развитие. Докато Самсунг е с по-качествена мултимедия.
камерата на HTC-то как е?Знам че не може да се сравнява с на HD-то,но поне свестни снимки прави ли?
Ами питай вероятните собственици на [B]HTC Hero[/B],т.е. пишещите в съответната тема за модела!:)
Здравейте! Някой да знае как се активират Anti-shake и Wide dynamic range функциите в настройките на камерата? Защото моите са неактивни, независимо дали снимам със светкавица или не. :(
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Стабилизатора е активен когато светкавицата е изключена а за второто при мен винаги е активно.