i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
така и не можах да си сменя тона на звънене на будилника моля помогнете
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Влизаш в меню-офис-часовник-аларми-опции-настройки-тон аларма на часовник.
Здрасти на всички от днес сам притежател на HD то уникален телефон е просто :D Искам само да попитам как да си ъпдеитна фърмуера защото версията ми е от 22.05.2009 I8910XXIE7 свързал съм го с пс студиото обаче като дам да ми ъпдеитва софтуера ми изписва "Phone software update does not suppport the connected model" посаветваите ме как да го оправя
Ако искате да си поиграете със скритото меню за регулиране на звука и да коригирате стойностите направете следното - http://www.youtube.com/watch?v=CxkhXWt9M2Q
-
- Регистриран: 23 сеп 2006, 00:36
брее самсунг с ОС да се очуди човек още 10 тина години и долу горе ще вземат да стигнат 10 % от нивото на НОКИА :D
MAGARETOOO, браво много компетентно мнение. Ето заради такива помяри много хора се заблуждават.
Много си прав! Човекът просто си е глупак.. какво го вините? :)
Прочетох му 16-те мнения дето е изказвал в този сайт и какво да видя,магаренцето освен нокиа друго не признава :D
Поредния промит мозък,дето явно или не проследява напредъка на другите фирми или просто не може да се примири с фактите ...
Поредния промит мозък,дето явно или не проследява напредъка на другите фирми или просто не може да се примири с фактите ...
Или просто на младини е чул от мама и тате, говорейки за 3310: "Абе нокия си е нокия ползвам я от 4 години и не е мръднала" и е решил, че това са най-добрите, най-яките, най-гъзарските телефони.
Setil se 7 mes. sled obqvqvaneto na telefona da se izcepva.;)