I8000 Omnia II
Re: Samsung I8000 Omnia II
Zdraveite, imam vapros kam pritejatelite na Omnia 2 - kakvi sa osnovnite minusi na tela? Poneje sam 4el po revujta 4e imam dosta lag telefona.
Пиши на кирилица! Приятелски съвет. Няма нищо такова! Само ако има отворени няколко приложения има забавяне. Телефоните с Android може би са по бързи, но Омнията с WM 6.1 ми харесва много. Очаквам ъпдейта с WM 6.5, за който слушам и чета, че е още по бърз. Лично аз съм много доволен от телефона. Единствено все още трудно работя с тъч дисплея, защото това ми е първия телефон от този вид. Но вече започнах да се оправям по лесно и бързо. Това е... Няма да сгрешиш ако го вземеш.
Здравей,
Не съм го разцъквал наживо (трябва да го направя най-накрая), но съм чувал че AMOLED дисплея му бил невероятен. При нормално ползване (wifi, gps, музика, разговори) колко издържа реално батерията? 3-4 дена?
Не съм го разцъквал наживо (трябва да го направя най-накрая), но съм чувал че AMOLED дисплея му бил невероятен. При нормално ползване (wifi, gps, музика, разговори) колко издържа реално батерията? 3-4 дена?
Дисплея е много добър, истина е!!! За функциите които споменаваш - батерията издържа 2 - 2,5 дни. 4 дни е вече много, няма защо да се лъжем. Значи аз използвам най-вече Wi-Fi. Където видя точка и съм вътре! Също говоря много - мин. 1,5 часа на ден.
А за някакви минуси по тела сещаш ли се?
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Чаках, чаках...ония да се сетят да го вкарат (к&к) и не дочаках :) телефона е супер, има си всичко, като "недостатък" мога единственно да посоча задния капак...много се цапа :) но това е бял кахър ;)
Тъпо, обаче не ми харесва, че на всяко зареждане отварям едно капаче за мини USB порта! Не знам докога ще издържи. Знаеш ли, телефона ми е толкова интересен, толкова неща научавам за него всеки ден, че не мога да кажа нещо лошо. Просто в момента му се радвам като малко дете на играчка... Постоянно чевъркам нещо. Мнооооого ми харесва! Няма много такива и всеки иска да го пипне, да го разгледа и т.н. А, още нещо, "моливчето", (ако го използваш) не се прибира в телефона, а виси отвън. Но на мен не ми трябва и не съм го закачил. Моя е с WM 6.1 и чакам ъпдейта на 6.5. Това е. Взех го с най-големия дисплей за да мога да гледам он-лайн футбол.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
На моята I900 също има капаче, даже изглежда много по-зле, обаче излезе супер яко :) това с молива...въпрос на навик, по-добре така , отколкото да има бъркалка за кафе, като един популярен модел на Нокия ;)
Отговарям си сам... Не, не съм ненормален, но съм на път да стана! Има официален ъпдейт до WM 6.5 !!!!! Изтеглих го от Сингапурския Samsungmobile. Ще кажа само - софтуера е уникален!!! Телефона стана като ракета, "барабар" с всичките Widget-и на Самсунг! Ако някой се интересува мога да давам съвети за инсталацията, макар че всичко е описано детайлно в сайта! Успех на всички, които чакат ъпдейта!
Може ли да споделиш къде гледаш мачове on-line? В кой сайт?