S5230 Star
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Re: Samsung S5230
Имам 1 въпрос.. Камерата в затворено помещение не прави ли леко тъмни снимки.. Това повече си личи в режим видео.. И още нещо, има ли автофокус, не разбирам много, но ми се струва, че няма :((beer)
Здравеите и аз си купих този тел.но имам един проблем,някои знае ли как се прави да получавам смс.без звук и вибрация спешно е благодаря много предварително.
Iskam da kaja neshto za bateriata.Kupih tozi telefon predi 20 dni.Izcakah bateriata da padne do minimum taka ce ikonata da zapocne da pulsira sled koeto zarejdah 12 casa.Tova go napravih 6 pati mnogo striktno i tocno.Sled 6 toto zarejdane samsung s5230 darji 7...8 dni s mnogo govorene po okolo cas na den i mnogo slushane na muzika.Dovolen sam ot telefona i ot izdarjlivosta na bateriata.
-
Аз това с 12-те часа зареждане го направих 3 пъти. Батерията ми държи около 4 дни с около час и нещо общо разговори за тия дни и около 6-7 часа слушане на музика. Не мисля, че в тия 7-8 дни, които казваш, че ти държи батерията е слушано музика повече от 2 часа :)
Здравеите чудя се кои телефон да си взема този или нокиа 5530 и 2та са с много як дизаин и с еднаква камера мен главно това ме интересува такаче въпроса ми е като изклиучим факта че нокиата е сас светкавица кои прави по добри снимки или няма разлика
:S аз май забравих да направя така, и държи 3-4 дни, а не слушам много музика, но приказвам много
-
Ами двата телефона са различни.. Нокиата е с безжичен интернет и операционна система, но и цената е 100 лв отгоре.. Ако не мислиш да ползваш тези 2 неща смятам, че Самсунга би те устроил.. Според моите наблюдения Самсунг прави по-добри снимки от Нокиа като цяло.. Специално при тези 2-та телефона 5530 снима видео с по-висока резолюция, за снимките не знам.. Смятам, че и двата телефона са доста добри за цените, за които се предлагат.. Ако искаш ме намери в скайп да ти покажа снимки от Самсунга.. f.c.barcelona_1899 (yes)
И двата са с кофти камера тъй че ако верно тя ти е приоритет се насочи към други телефони
zdraveite,
iskam da popitam kyde se slaga tazi karta pamet?
iskam da popitam kyde se slaga tazi karta pamet?
-
Като махнеш батерията, под сим картата се пада.. Малко шантаво, но какво да се прави :)