i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD за търговците
I8910XH1.2_II1
[Quote]I8910XH1.2_II1 [/Quote]
Това пак българска версия ли е?
Това пак българска версия ли е?
Така пише.
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Здравейте.Имам проблем с инсталацията на PC Studio 7,който е включен в пакета на моята Omnia HD.Пробвах да направя инсталация от диска,който е в комплекта на апарата-не стана.След това download-нах PC Studio от официалния сайт.ОТново не можах да инсталирам софтуер-а.Проверих дали имам достатъчно място на харддиск-а.Всичко изглежда наред,до момента,в който не започна инсталацията.Progress Bar-а стои на 0% 5 минути,след което ми казва,че е възникнал "Installation operation failed. Fatal error during installation" и инсталацията е пропаднала.Не мога да разбера защо се получава така.Можете ли да ми помогнете поне с някакви предположения или предложения.Все пак е грехота такъв телефон да не може да се свърже с PC.Очаквам отговора ви.Благодаря ви.
http://hyp3rx.allroms.nl/language-packs/big_language_pack_iii/ И тук има БГ пакет
Има ли някой с този софтуер?
Незнам как се държи!Ако има някой,да каже.
az sam s nego ot 10 dena.Nqmam nikakvi zabelejki.Ima vsi4ki novosti kato noviq 3D interface.Ima i bg ezik.Slagaite go I8910HX_1.2_II1
здравейте,вчера си взех телефона и съвсем нормално имам въпроси :)
ще се радвам да помогнете.
Как да си прехвърля контактите от стария телефон (Аsus P535) на Омнията?
Оказа се,че в сим картата нямам нито един контакт,всички са в телефона - опитах да ги прехвърля на картата - оказа се,че е стара и ако контактите са на кирилица (както в моя случай) не могат да се прехвърлят повече от 8-9 символа :( А и самата карта е с капацитет от 250 контакта :(
Казах си,какво толкова - 500-600 контакта - ще ги прехвърля ръчно - но отново същия проблем - като въвеждам по-дълги имена (отново на кирилица ) ги записва в телефона,а по-кратките в сим-картата.Има ли начин да се избира в началото,къде да ги записва.Сигурно за тези,които ползват Симбиан това им се струва лесно - надявам се да ми помогнете.
И още нещо - трябва ли да го зареждам по 12-15 часа първите няколко пъти - чувал съм,че е важно за батерията.Но телефона дойде с някакъв заряд,бяха му слагали BG език (софтуерна версия - i8910ХХIE7,това пише като въведа *#0000#)
и не знам там как са го зареждали и дали му е било първо или десето зареждане.
Какво да правя - да го зареждам ли първите няколко пъти по 12 (или повече) часа или няма смисъл вече ?
ще се радвам да помогнете.
Как да си прехвърля контактите от стария телефон (Аsus P535) на Омнията?
Оказа се,че в сим картата нямам нито един контакт,всички са в телефона - опитах да ги прехвърля на картата - оказа се,че е стара и ако контактите са на кирилица (както в моя случай) не могат да се прехвърлят повече от 8-9 символа :( А и самата карта е с капацитет от 250 контакта :(
Казах си,какво толкова - 500-600 контакта - ще ги прехвърля ръчно - но отново същия проблем - като въвеждам по-дълги имена (отново на кирилица ) ги записва в телефона,а по-кратките в сим-картата.Има ли начин да се избира в началото,къде да ги записва.Сигурно за тези,които ползват Симбиан това им се струва лесно - надявам се да ми помогнете.
И още нещо - трябва ли да го зареждам по 12-15 часа първите няколко пъти - чувал съм,че е важно за батерията.Но телефона дойде с някакъв заряд,бяха му слагали BG език (софтуерна версия - i8910ХХIE7,това пише като въведа *#0000#)
и не знам там как са го зареждали и дали му е било първо или десето зареждане.
Какво да правя - да го зареждам ли първите няколко пъти по 12 (или повече) часа или няма смисъл вече ?
Какво стана с FM transmiter. Работи ли с някой от новите софтуерни ъпдейти?