i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Хаха... смейте ми се:D
Но щом е "заключен" сигурно има защо, или е търговски трик ... за да могат фабриките да смогнат на "наплива", и после като го "отключат" да отворят още няколко фабрики за ТОЯ телефон:D:D:D
Но щом е "заключен" сигурно има защо, или е търговски трик ... за да могат фабриките да смогнат на "наплива", и после като го "отключат" да отворят още няколко фабрики за ТОЯ телефон:D:D:D
-
- Регистриран: 07 май 2006, 14:27
Колеги имам проблем със новозакупения телефон Омния. Не мога да инсталирам нищо,пробвах Nimbuzz,fring ,дава че сертификата е изтекъл,какво да правя
Здравейте,имам въпрос - защо светкавицата ми е активна само в един режим (основния) - след като му задам друг - дори и нощна снимка - светкавицата става неактивна .Някой има ли подобен проблем,ще се радвам да споделите
P.S. като цяло забелязвам,че темата въобще не е за помощ на хората,които имат проблеми - пишат се само някакви глупости от нета - толкова ли няма хора,които имат апарата и са способни да дадат адекватен отговор на поставените въпроси ?
P.S. като цяло забелязвам,че темата въобще не е за помощ на хората,които имат проблеми - пишат се само някакви глупости от нета - толкова ли няма хора,които имат апарата и са способни да дадат адекватен отговор на поставените въпроси ?
Да има го този момент... всеки задава въпроси, а не отговаря на чуждите.
smithee - виж си ЛС
smithee - виж си ЛС
Re: Samsung i8910 Omnia HD за търговците
Да БГ си е аз съм с нея.
I8910XH1.2_II1
I8910XH1.2_II1
[Quote]Да БГ си е аз съм с нея.
I8910XH1.2_II1 [/Quote]
Ама не е официален ром, нали?
I8910XH1.2_II1 [/Quote]
Ама не е официален ром, нали?
Колеги имам проблем със новозакупения телефон Омния. Не мога да инсталирам нищо,пробвах Nimbuzz,fring ,дава че сертификата е изтекъл,какво да правя
http://209.85.129.132/search?q=cache:Z0T9NpfA6YMJ:symbian-helper.blogspot.com/2009/03/helloox-104.html+helloox&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&lr=lang_bg
http://209.85.129.132/search?q=cache:Z0T9NpfA6YMJ:symbian-helper.blogspot.com/2009/03/helloox-104.html+helloox&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&lr=lang_bg
Е аз от къде да знам къв е.
Ама, защото НИКОЙ не иска да прочете каквото е написано по темата.
Един и същи въпрос се задава десетки пъти.
Темата се разводнява и все по-трудно се намират отговорите.
МОЛЯ, първо разгледайте какво е написано и тогава питайте!!!
Един и същи въпрос се задава десетки пъти.
Темата се разводнява и все по-трудно се намират отговорите.
МОЛЯ, първо разгледайте какво е написано и тогава питайте!!!
пишеш на мен,затова се чувствам длъжен да отговоря - изчетох ЦЯЛАТА тема за i8910 - повярвай ми - това,което питам го няма никъде - нито като въпрос,нито като отговор :)