i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Здр на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА :) искам да ви информирам с моя проблем какво стана значи върнах фирмените настроики и се оправи вече чете всички формати обаче само реал плайера :| ВидеопЛайера продължава да отказва да намери каквото и да е видео ...бтв проблема е бил,че контраста в настроиките бил на 100процента ,а трябва да бъде на 50 :X и така остава ми проблема с този видео плайер и не става нищо не може да отворя сибс и така (angry) мисля като се прибера след НГ да пробвам да ресн а софт-а ама ме е страх да не спре тока такаче не става ли от гсм-а там ми иска някакви сервери и пароли :( и все пак не ми се иска да конвертирам мовита при положение ,че съм дал 1к лева за "Гсм" просто ще бъде смешно :S
Ти пък,точно в тези 15 минути ли ще ти спре тока :D :D;)
Шегувам се. Отиди при някой приятел с лаптоп и там и да спре тока,ще има батерия поне. А между другото,тук в Пловдив попаднах на една бройка с 16 ГБ вградена памет. Някой има ли този вариант. Може и да е писано някъде в темата,ама тъй като и тази тема беше съсипана от заяжданици и разпри,няма как да разбера къде какво стойностно е писано.
Шегувам се. Отиди при някой приятел с лаптоп и там и да спре тока,ще има батерия поне. А между другото,тук в Пловдив попаднах на една бройка с 16 ГБ вградена памет. Някой има ли този вариант. Може и да е писано някъде в темата,ама тъй като и тази тема беше съсипана от заяжданици и разпри,няма как да разбера къде какво стойностно е писано.
Aз съм със 16GB версия,но едва ли ще има разлика от 8GB освен в паметта(yes)
аз също имам 16gb няма разлика с 8gb
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Е то тока меже и да не спре ама има вероятност компютара да се рестартира.:D
http://www.samsung.com/us/aboutsamsung/news/newsIrRead.do?news_ctgry=irnewsrelease&news_seq=16079
Изглежда ще се върна към оригиналния софт (orange) и явно петицията която пуснахме е дала резултат :)
Изглежда ще се върна към оригиналния софт (orange) и явно петицията която пуснахме е дала резултат :)
Здр на всички :P Искам да ви кажа,че всичко се оправи само дето не съм упдатевал софт-а просто смених скин-а не знам дали даже от това се оправи само знам,че плайера се оправи и сега си отваря субс чете си ави :) Пък и днес направих супер слол молшън (woo)
субовете на бг ли ги 4ете.И ако ,как стана:)
Има ли сериозни разлики м/у ZCII3 -ZCII4.
-
- Регистриран: 07 май 2006, 14:27
Molia te dai mi savet kak da pusna videorazgovorite sas moia samsung omnia hd. Slagam si na dual rejima i kato zvanna vijdam sebe si samo a drugia 4ovek vijda vsi4ko. Sashtoto se slu4va kato opitah prez fringa da napravia video razgovor v skype:(