I8000 Omnia II
Re: GPS-IGO8
Тръга :) (yes) със един Италянски SYS само че не ми излезна икона на навигатора и всеки път трябва да го стартирам от от инсталационния файл
е супер,много се радвам Maserati 8) ,честно казано не очаквах добри новини ,по скоро чаках някой да ми тегли една майна :X -значи проблема наистина е бил във SYS текста, а за иконката на ИГО_то,трябва да си направиш shortcut за да ти излезе в менюто: прави се с RescoExplorer http://dox.bg/files/dw?a=204b9c47ae
Благодаря много (yes) имам и Омния 1,а двойката ми се струва много бедна има 1/3 от функциите на единицата защо така?Или трябва да инсталирам SK Tools за да мога да се ровя повече във функциите?
искаш да кажеш откъм настройки ли Maserati-не бих казал че по бедна двойката ,единствено е по по-различен начин ако си WM6.5-наистина със SK Tools можеш да пипнеш допалнително настройките-но не ти препоръчвам да използвах чистачката на SK Tools(след известно ползване WIFI_то ми прави проблеми-ползвай алтернативна почустваща програма)....ето в тази тема има изклучително полезни работи-откъм настройки и програмки: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=5&t=34027
-
- Регистриран: 19 фев 2008, 12:01
Re: Samsung I8000 Omnia II
Продавам протектори за екран за Омниа 2, в комплекта има и малка кърпичка. цена 2 лева бройката, изпращам с еконт, за сметка на купувача.
Здравейте Колеги
аз съм с Омния 1 и съм много доволен от работата на телефона и от GPS-a.
Отскоро управителят на нашата фирма ползва Омния 2 I8000 и ме помоли да му намеря навигация за неговия телефон
Дали можете да ми дадете линк с работеща версия и сборка на карти за вашия телефон. Примерно за IGO или ако има нещо по-добро за Омния 2
Благодаря за съдействието!
Поздрави
Константин
аз съм с Омния 1 и съм много доволен от работата на телефона и от GPS-a.
Отскоро управителят на нашата фирма ползва Омния 2 I8000 и ме помоли да му намеря навигация за неговия телефон
Дали можете да ми дадете линк с работеща версия и сборка на карти за вашия телефон. Примерно за IGO или ако има нещо по-добро за Омния 2
Благодаря за съдействието!
Поздрави
Константин
Всичките ти проблеми ще се решат на 12-та страница от форума :)
Здравейте! :) Както виждам тук доста разбирате от телефони, а аз меко казано съм гола вода в това отношение. Решила съм да си купувам телефон но се двуумя между два, а именно - Samsung Omnia II и Nokia N97 mini Gold. Исках да ви попитам за мнения относно сравняването между двата телефона. Осъзнавам, че са много различни, а и феновете на Samsung сигурно ще тръгнат да си го защитават, но просто наистина имам нужда от мнения, и мисля, че тук мога да ги получа! :) Мерси предварително!!! ;)
Самсунгът е с по-голям дисплей, по-добра ОС, по-добра батерия, по-мощен процесор :)
Разбира се при Нокията пък има клавиатура и стерео говорители. Вече всеки сам си преценява кое му е важно, лично аз не бих се спрял на никой от двата, но все пак бих избрал Самсунг-а пред Нокията заради ОС-а и големия дисплей.
Разбира се при Нокията пък има клавиатура и стерео говорители. Вече всеки сам си преценява кое му е важно, лично аз не бих се спрял на никой от двата, но все пак бих избрал Самсунг-а пред Нокията заради ОС-а и големия дисплей.
Между двата модела определено Омниа II , но ако желаеш "gold edition" на цената на н97 мини голд : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1901 (yes)