B7610 OmniaPRO
Re: Samsung B7610 Omnia Pro
Точността на показване местоположението на GPS-а зависи от версията на картата. За да си сигурен как показва пробвай различни карти на едно и също местоположение, НО СИ ГЛЕДАЙ КООРДИНАТИТЕ! Иначе аз бях удивен от точносста на някои карти за България, но пък няма перфектна версия всяка си има и плюсове и минуси. Такива са моите наблюдения на Omnia-i900 с iGO8. Това важи у за България и за чужбина. Относно бързината на свързване е различно (Omnia-i900 с iGO8), но съм забелязал, че след като се свърже веднъж дневно и ако не се рестартира телефона при повторно пускане на iGO8 се свързва за 5-10секунди.
Интересува ме дали B7610 си върти екрана сам с G-сензора [B]ИЛИ САМО КОГАТО СЕ ОТВОРИ КЛАВИАТУРАТА??[/B] [B]А някой пробвал ли му е тв-изхода[/B], хайде бе хора ръчкайте кликайте... правете "иконки" и белички и казвайте как е хавата с тая пущина :D:D:D
Интересува ме дали B7610 си върти екрана сам с G-сензора [B]ИЛИ САМО КОГАТО СЕ ОТВОРИ КЛАВИАТУРАТА??[/B] [B]А някой пробвал ли му е тв-изхода[/B], хайде бе хора ръчкайте кликайте... правете "иконки" и белички и казвайте как е хавата с тая пущина :D:D:D
ръчках, базиках, флашвах и така нататък. Първоначално се върти само хоум скриина като го завътиш а в програмите нищо. ОБАЧЕ някакви пичове са девелъпнали програма само за тоя модел която кара програмите да се въртят с g- сензора също. АКо се интересуваш как става пиши на лс. Пробвах и разни други работи като например няколко различни итернет браузъра и честно казано опера 10 бетата е направо страхотна и много по бърза от всичко останало (главно заради турбото).Не съм пробвал ТВ изхода обаче явно понеже жака е и за слушалки и за ТВ и за headset не открива някои 3.5мм жакове и четох оплаквания ,че обикновен 3.5мм ТВ кабел не го намира . Ако имаш върпос за някоя и друга програма питай може и да съмя пробвал.
ami tia operata e mnogo dobyr browser,samo deto na miti4nia omnia hd postoianno zabiva6e,a zabie li triabva6e da se restartira tela,nadiavam se na tozi tel da ne e taka.
Slu4aino da si probval nimbuzz na tozi tel i kak raboti,po to4no moje li da se obajda6 po skype ili ne,za6toto razbirase s omnia hd ne stava6 i nai typoto be6e 4e 4esto zabiva6e,prosto be6e neveroiaten toia tel.
Slu4aino da si probval nimbuzz na tozi tel i kak raboti,po to4no moje li da se obajda6 po skype ili ne,za6toto razbirase s omnia hd ne stava6 i nai typoto be6e 4e 4esto zabiva6e,prosto be6e neveroiaten toia tel.
i o6te ne6to,slu4aino da znae6 ot kyde moje da se kupi nai izgodno?
Пробвал ли си SkyFire ? -> http://www.skyfire.com/
Според мен е много по-добър от Opera-та.
Няма да те зарибявам повече. Ако си мераклия ще го пробваш.
!?!
Според мен е много по-добър от Opera-та.
Няма да те зарибявам повече. Ако си мераклия ще го пробваш.
!?!
Имам един вапрос
Изкам да си купя телефон който разполага с QWERTY клавиатура и добра камера и може и да е с Windows Mobile .
Колебая се между Sony Ericsson X2 , Nokia N900 и Samsung B7610 OmniaPRO .
Мерси предварително !
Изкам да си купя телефон който разполага с QWERTY клавиатура и добра камера и може и да е с Windows Mobile .
Колебая се между Sony Ericsson X2 , Nokia N900 и Samsung B7610 OmniaPRO .
Мерси предварително !
N900 със висчките си ръце, крака и други стърчащи атрибути. Предимствата са прости, но ясно: хардуер и софтуер. Че то има ли друго?
най - готиния телефон имам го от началото на 2009 г и до сега нямам никакви проблеми с него, невероятен е
[Quote]най - готиния телефон имам го от началото на 2009 г и до сега нямам никакви проблеми с него, невероятен е[/Quote]
От къде да тегля софт или разни апликации за този телефон,имат ли си някакъв сървър като при Нокия OVI store.
Mного малко инфо нмирам в нета
От къде да тегля софт или разни апликации за този телефон,имат ли си някакъв сървър като при Нокия OVI store.
Mного малко инфо нмирам в нета