S5560 Marvel
Re: Samsung S5560
На мене ми кара по 5-10 дена,а аз го бърникам доста :P.Но ако си го взел на старо има такива рискове...:(
-
- Регистриран: 28 мар 2010, 19:00
Здравейте, къде в менюто на телефона се посочва да показва номера ми когато търся някого . :D
zdraveite, otnosno tova kak se slaga ob6ta kartinka na trite displeq:
1. Otivate na kartinkata koqto ste izbrali (razbira se formata trqbva da e pone 240x320)
2. Davate "zadai kato"- "tapet" i vi izliza edna ramka okolo kartinkata s tazi ramka se raztqga kartinkata kato q izdurpvate v uglite.
Ob6to vzeto e tova gadnoto e 4e se izrqzva kartinkata, a ako e po golqma kato razmeri i pikselite sa malko tq se razmazva t.e. stava efekta na priblijavaneto, i pak kazvam 4e e mnogo vajno kolko piksela e kartinkata, kolkoto pove4e tolkova po-dobre
1. Otivate na kartinkata koqto ste izbrali (razbira se formata trqbva da e pone 240x320)
2. Davate "zadai kato"- "tapet" i vi izliza edna ramka okolo kartinkata s tazi ramka se raztqga kartinkata kato q izdurpvate v uglite.
Ob6to vzeto e tova gadnoto e 4e se izrqzva kartinkata, a ako e po golqma kato razmeri i pikselite sa malko tq se razmazva t.e. stava efekta na priblijavaneto, i pak kazvam 4e e mnogo vajno kolko piksela e kartinkata, kolkoto pove4e tolkova po-dobre
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Една позната има такъв телефон и не може да отвори клипчета в youtube.Някой има ли такъв проблем?По принцпи т настройките е включено да се зарежда флаш-а.Става въпрос за Wi-Fi.
Мдааааааа,и при мен има същият проблем.Някой ако може да помага (beer)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Колега,прочетох в един форум че решението е в тази настройка "Меню-Настройки-Медиаплеър-Настройки потоково(стрийминг) видео.
Виж дали там не може да се промени,че аз чак утре ще видя на телефона,че не е мой.И да не забравиш да пишиш какво е положението :)
Виж дали там не може да се промени,че аз чак утре ще видя на телефона,че не е мой.И да не забравиш да пишиш какво е положението :)
някой може ли да ми помогне, защото не знам как да си зардя субтитрите ?:S
Имам малък проблем.Без да искам го напражих така,4е не мога да влизам в и-нет когато не съм вкл. WI-fi.
http://vbox7.com/play:62af69c8
http://vbox7.com/play:62af69c8
Благодаря за заинтересоваността,но в менюто за настройки няма такава опция,има само настройка на плеара и VOD настройки.Иначесъм включил възпроизвеждането на Flash и всичко което се сетих(blush)
Нямам си и на идея защо става така.Все пак благодаря за опита (yes)
Нямам си и на идея защо става така.Все пак благодаря за опита (yes)
Хора, кажете как е при вас камерата? Защото като тръгна да снимам и преди още да е направена снимката всичко е ок, обаче след като я заснеме и ми я покаже тя вече е избледняла, а изпробвах всички възможни настройки за снимане и все същото:|