i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
Re: Samsung i8910 Omnia HD
днеска разбрах че тая програма бъгясва малко телефона. когато го завъртиш да пишеш или играеш на някоя игра клавиатурата не работи и бутоните за игра също. затова я махнах. а колкото до фрима на Анди на мен батерията си ми държи както при др фрим. нямам проблем. обаче бях влизал с *#0228# това е за батерията и нещо базикнах и от тогава ми държи по 4 дена, но пък като започне да пада е готова за 3 мин. :) . незнам какво базикнах, но и аз имах преди проблем с нея. свалям я от зарядно влизам в гармина докато се върже и една черта вече е долу а сега няма проблем.
Пич там неможеш да бутнеш нищо. Там само можеш да видиш параметрите на батерията. Малко си си внушил баце.
-
роска не се маитапя човеко ето виж като базарах кави са ми параметрите
-
ето ти малко трикове за спестяване на енергия :D
“Tips to improve battery life
1 menu>settings>connectivity>admin settings>packet data>packet data connection – change to “when needed”
2 menu>settings>connectivity>video sharing>video sharing – change to “off”
3 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>show WLAN availability – change to “Never”
4 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>Internet connectivity test – change to Ask every time
5 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>options>advanced settings>TX power level – change to “10 mW”
6 IF YOU DON’T USE 3G THEN DISABLE IT (it’s very resource hungry)!! —>menu>settings>connectivity>Network>Network Mode>GSM
а ето ти и линк за фрима L-1.01light
http://narod.ru/disk/20330316000/L-1.01light.rar.html
“Tips to improve battery life
1 menu>settings>connectivity>admin settings>packet data>packet data connection – change to “when needed”
2 menu>settings>connectivity>video sharing>video sharing – change to “off”
3 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>show WLAN availability – change to “Never”
4 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>Internet connectivity test – change to Ask every time
5 menu>settings>connectivity>wireless lan>options>settings>options>advanced settings>TX power level – change to “10 mW”
6 IF YOU DON’T USE 3G THEN DISABLE IT (it’s very resource hungry)!! —>menu>settings>connectivity>Network>Network Mode>GSM
а ето ти и линк за фрима L-1.01light
http://narod.ru/disk/20330316000/L-1.01light.rar.html
Благодаря ти. Ще се пробват и двете неща. А ти доволен ли си от този фирм ще споделиш ли някакви впечатления
-
фримчето е готино. има и кастро ефект вграден , ако това ти говори нещо. направено е от руснак. друго незнам. питай по конкретни работи ;)
някои да е пробвал новия фирмуер на faenil n2o3 нека да сподели как се държи
-
днеска го сложих и засега е добре. не ми е правил проблем
-
здравейте фенове.
мога да кажа откровенно , че този път faenil се е постарал доста и е направил добър фирм , който си заслужава . теглете и слагайте. няма да съжалявате. ;)
мога да кажа откровенно , че този път faenil се е постарал доста и е направил добър фирм , който си заслужава . теглете и слагайте. няма да съжалявате. ;)
-
- Регистриран: 02 окт 2006, 14:22
Здравейте! Ще сподели ли някой с Омния дали наистина има проблем със звука в слушалката или е било временен бъг? Казват, че при разговор се чувало глухо и като в пещера, а това е нещо, което ще ме отблъсне от телефона.
Интересува ме също и има ли виртуална QWERTY клавиатура и удобна ли е за писане?
Мерси предварително!
Интересува ме също и има ли виртуална QWERTY клавиатура и удобна ли е за писане?
Мерси предварително!