S8000 Jet
-
- Регистриран: 26 юни 2010, 18:06
Re: Samsung S8000 Jet
Май Samsung I7500 Galaxy ще е :) и камерата е добра. Благодаря ти много и на тези, които са ми отговорили :)(yes)
За нищо;), мисля че направи добър избор с galaxy-то:)
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Телефонът е хубав, но който държи на GPS-а нека има в предвид, че той не разполага с истински GPS приемник, а само асистиран GPS през интернет.
какво значи това-може ли да се изпoлзва през Wi-Fi-to
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Подпомогнатият GPS (A-GPS) е услуга на мрежата и е свързана с получаване на данни чрез връзка за пакети данни (GPRS). Wi Fi не върши работа, а и дори да вършеше wi fi е с ограничено покритие, за да може да се използва за навигация при пътуване.
-
- Регистриран: 01 юли 2010, 19:42
Здравейте, искам да попитам дали мога да си купя този телефон от магазин, независимо дали е на Mtel или на Globul. Защото днес отидох в един магазин на глобул и ми казаха, че телефонът още не е пуснат на пазар :S А пък тоя Самсунг много го харесах. Ако някой може да ми отговори и знае нещо по въпроса, моля да ми помогне. Искам да знам дали телефонът е пуснат на пазар. Благодаря ви предварително :)
Да, пуснат е и още как! Странно, че са ти казали, че го нямат при положение, че преди няколко месеца го гледах в един техен магазин.
хехе,убеден съм че "компетентните" служители в Германос са си помислили за Samsung S8500 Wave-първия модел с BADA,който наистина се очаква да излезе в продажба скоро...:) Не би трябвало да се бъркат така,но S8000 = S8500 ...иди в друг магазин,където знаят имената на моделите по-добре.
А Джета го има отдавна наистина...не е проблем да се намери.
А Джета го има отдавна наистина...не е проблем да се намери.
-
- Регистриран: 18 май 2010, 16:11
Awe na gold/black editiona ima li cherveno otrajenia na kapaka ili tova e samo na black versiqta .. ?
Tva s kva operacionna sistema e.