I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Samsung отдавна мина Nokia по продажби на не-смартфони ;) Разликата в пазарните им дялове май се изравни. Така че освен да се съгласим, че прогнозите ми са верни, май няма какво друго да направим. И ако кажеш, че модели като Omnia и Omnia II не са помогнали само ще ме накараш да се смея.
btw резултатите на Nokia в САЩ как са?
btw резултатите на Nokia в САЩ как са?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]N 8 не се нуждае от фиксове,за самсунг явно има нужда(no)(no)[/Quote]
Като гледам клипчетата май по-добро да не го пускат в продажба, ако ще е така :D
Хората ще го връщат с по-голяма скорост от тази, с която го купуват :D
Като гледам клипчетата май по-добро да не го пускат в продажба, ако ще е така :D
Хората ще го връщат с по-голяма скорост от тази, с която го купуват :D
"И ако кажеш, че модели като Omnia и Omnia II не са помогнали само ще ме накараш да се смея."
Докато се смееш, вземи да обясниш как точно Омниа и Омниа 2 са помогнали за продажбите на не-смартфони.Особено Омниа 2:D.
"Разликата в пазарните им дялове май се изравни." - коя разлика? Какво точно се е изравнило след като Нокиа все още има по-голям дял на пазара на телефони.( не че ме интересува особено, в последно време купувам повече Самсунг).
Анализирам ти претенциозния словоред..... Човече,ти нещо не си наред.Съвсем сериозно. Има ли някой мазохист до теб да те трае ?
Докато се смееш, вземи да обясниш как точно Омниа и Омниа 2 са помогнали за продажбите на не-смартфони.Особено Омниа 2:D.
"Разликата в пазарните им дялове май се изравни." - коя разлика? Какво точно се е изравнило след като Нокиа все още има по-голям дял на пазара на телефони.( не че ме интересува особено, в последно време купувам повече Самсунг).
Анализирам ти претенциозния словоред..... Човече,ти нещо не си наред.Съвсем сериозно. Има ли някой мазохист до теб да те трае ?
[Quote]Анализирам ти претенциозния словоред..... Човече,ти нещо не си наред.Съвсем сериозно. Има ли някой мазохист до теб да те трае ? [/Quote]
шах и мат
(rofl)(rofl)(rofl)
И питаш,то ако имаше щеше ли да спи във форума:D;)
шах и мат
(rofl)(rofl)(rofl)
И питаш,то ако имаше щеше ли да спи във форума:D;)
Е,стига де,преиначавате смисъла на изказването на jamesjames.Става дума,че благодарение на успешно наложилите се Омниа и Омниа 2 Самсунг дръпнаха значително в пазара на мобилни апарати с ОС.Факт е,че предлагат топ устройства с атрактивна визиа.Да не пропускаме и това,че[i][B] Samsung I9000 Galaxy S[/B][/i] е вече на пазара,а за Nokia N8 само си четем и гледаме клипчета и фотоси:)
Искам да кажа,че Нокиа не блести на върха на Hi-End продуктите ако мога така да се изразя,но това не я прави по-малко значима като гледам предлагането от нейна страна с предстоящи модели ;)
Искам да кажа,че Нокиа не блести на върха на Hi-End продуктите ако мога така да се изразя,но това не я прави по-малко значима като гледам предлагането от нейна страна с предстоящи модели ;)
баузара на телефона отваря ли игрите в феисбук?
Благодаря maryllin,jamesjames-много ми е кеф за Skyp-а,дано скоро изкарат пълната версия...по отношение на забавянето,като натисна зелената слушалка......докато ми излезе клавиатурата за набор,понякога-не винаги,екрана си стои черен и "мисли" -няколко секунди са,но като човек бърза,се изнервя...но е най-хубавия тел,който съм ползвала:)
какво имаш впредвид- пълна версия на skype ? какво няма тази?
Има ли някакво потвърждение дали може да се очаква Gingerbread на това чудо :)
ехх...не съм мн. компетентна по въпроса,затова и аз търся помощ тук..доколкото знам това все пак е бета версия,но тук има запознати и ще ти кажат по-добре от мен разликите м/у официалната и бета:)