S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Трябва да се експериментира - пробвай различни формати (srt, sub, txt) и различен енкодинг (Unicode, ANSI, UTF-8)при запазване на файла. Вариациите са доста, така че шансът някой да проработи, не е малък :)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Аз да попитам нормално ли е,когато работи повече от 10-20 минути да се затопля телефона?Също да попитам понеже телефона като му сложих мтелска карта,веднага ми хвана 3г,как да го направя нормално да е ?Цъкнах настройски>свързане с ....> мрежа>850/900 ,но като го избрах се махна иконата с 3G и се смени с Е мисля,че беше пак е синя иконката.
колеги как да махна тоя T9 ли нещо,незнам какво е там,че като пиша смс ми излизат някакви думи само (angry)(angry)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
natisni EN i mu zadai samo ABC
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Да попитам понеже сега пробвах да слушам музика,когато вкарах до край слушалкте първо свиреше много слабо,второ работеше едната слушалка.Пробвах само малка част да вкарам от слушалката и зе че пробработиха и двете но пак не както трябва.Също да попита ,когато разклатите телефона наляво и на дясно да се чува все едно има нещо вътре телефона и шуми все едно като болтче ?
някой може ли да помогне как да се свържа със сателит в офлайн режим,по принцип gps-a трябва ли да има връзка със нета ако си купя карта от sygic да речем.свалих си едно приложение - gps status от аппс-а намира сателити обаче не ми опредя координатите
Oshte edin v Samsung Wave Gang :P ;)
-
- Регистриран: 01 ное 2009, 07:57
И аз това се питам.... Има ли, аджеба, интегриран GPS ресивър или няма. Рових се къде ли не, в телефона, в какви ли не форуми, и не мога да разбера. Не искам GPS-а да минава през оператор, да генерира трафик, и да плащам майка си и баща си. Когато купувах телефона, изрично ми казаха, че има такъв, а и си го пишеше на панела, но май не е така. Освен да има няколко вида GPS-и към телефоните. Едните да са само през оператор, а другите да си ра работят автономно. Започвам да си мисля, че съм се прецакал, защото постоянно пътувам, и ми е необходимо точно такова устройство. Някой ще каже, ами вземи си отделен GPS, ами имам си, обаче много по-удобно е с 3 in 1. С nokia n97 нямам никакъв проблем, с 5800 също, но нали искаме по-висок клас телефони, а то какво се оказва, че има едно, а друго няма. Много моля, ако има някой, който разбира за какво говоря, да сподели.... Ще съм много благодарен.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Да телефончето си загрява добре но до там...грам не забавя като позагрее...относно ГПС-то... в разни сайтове пише А-ГПС поддръжка иначе в книжката си пише че е вграден.Поразровете се в youtube има доста клипчета който показват как се работи с него.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
v4era si svalih edin film ot ENERJI, noviq film na SILVESTER STALON,ka4ih si go na telefona i si go otvori bez problem sas subtitri na bulgarski.