S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Наистина? Ще пробвам вечерта и аз и ще кажа какво е станало. :)
аз пък си качих скаипчето от линка и за сега няма проблем.верно става само за чат ,но пак е нещо
И аз си го качих вече - бива. Жалко, че няма лендскейп режим и в чата и че трябва да се използват контролите долу, а не направо чрез тъчскрийна и че няма разговори, но като за начало е перфектно. btw появил ли се е някой нов навигационен софтуер, без да разбера?
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
taka taka az pyk si naprawih wave-a kato wi fi modem....tui kato jiveq na edno shibano mqsto i nqmam net....vzeh che si svurzah telefona kato modem za laptopa....sega nqkoi shte mi kaje ti lud li si...neta na telefona e s neogranichenia paket na globul taka che...a inache moga da kaja che samsung wave se predstavq otlichno po tozi pokazatel.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
priqtel,v4era probvah da go svalq SKYPA ot linka za tel,no mi dava gre6ka na kompa. ti prez tela li go svali?
не,от линка на компа и от там на тела.сега пак пробвах линка и си бачка.отварям го с Мозила ,ако има значение де
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Искам спешно да ми кажите,когато разклатите вашият Wave от преднта страна някъде от екрана или под еркана чували се някакъв шъм като започнета да го клатите на ляво и н дясно.
искам да подпитам може ли и от каде мога да си инсталирам пиратски игри на този тел ?
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
От известно време си мисля да си взема този телефон, но цената му ми се вижда много - 680 лева от Глобул/Германос без абонаментен план. Принципно нямам абсолютно никакво желание да сключвам договор с който и да е от мобилните оператори, а от Мтел ми казаха, че не отключват телефони, закупени със сим карта, което изобщо не ме устройва. Има ли друго надеждно място, откъдето може да се вземе този телефон на по-изгодна цена?
И още нещо - в youtube видях някакво брутално видео на изпуснат от 40 см височина Wave. Дисплеят беше много счупен. В тази връзка видях, че Германос предлагат застраховка срещу изпускане, счупване на телефон и други събития, която покрива до 45 % от стойността на телефона. Смущава ме "до"-то. Ако някой има повече информация за тази застраховка или му се е случвало да я ползва, ще се радвам да сподели подробности.
Със здраве :)
И още нещо - в youtube видях някакво брутално видео на изпуснат от 40 см височина Wave. Дисплеят беше много счупен. В тази връзка видях, че Германос предлагат застраховка срещу изпускане, счупване на телефон и други събития, която покрива до 45 % от стойността на телефона. Смущава ме "до"-то. Ако някой има повече информация за тази застраховка или му се е случвало да я ползва, ще се радвам да сподели подробности.
Със здраве :)
Здравейте колеги (beer)
В момента избираме телефон за приятелката ми ...за момента се двоумя между wave i Legend :|
Някой може ли да каже дали с Wave могат да се ползват Youtube, Vbox7 и дали сте забелязали неща които не се отварят или немогат да се ползват.
Следя ви темата от доста време и гледам че вече и има някакъв скайп ... който не бил много як ,но пък ставал за разговори
Ако може колегата който си е подкарал субтитрите да каже как точно ги е настроил и работи ли стабилно ... при мен на N900 ..работят когато си искат :)
Благодаря ви предварително (beer)
В момента избираме телефон за приятелката ми ...за момента се двоумя между wave i Legend :|
Някой може ли да каже дали с Wave могат да се ползват Youtube, Vbox7 и дали сте забелязали неща които не се отварят или немогат да се ползват.
Следя ви темата от доста време и гледам че вече и има някакъв скайп ... който не бил много як ,но пък ставал за разговори
Ако може колегата който си е подкарал субтитрите да каже как точно ги е настроил и работи ли стабилно ... при мен на N900 ..работят когато си искат :)
Благодаря ви предварително (beer)