S8500 Wave
Re: проблем с Wi-Fi
Не става, сменям страницата с АБВ.БГ примерно и пак същия проблем......или DNS грешка или няма връзка и т.н. :((
Сега се сещам, че и на мен ми се беше случило веднъж същото. На мен ми се оправи по този начин - влизаш в интернет настройките и изтриваш кеша и изобщо всичко, което може да се трие, без бисквитките и би трябвало да се управи. Ако и това не помогне - не знам..
Re: Минуси на Samsung S8500 Wave
е това ,че нямало буквата"Щ" ме разби.има си я бре
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Re: Samsung S8500 Wave
Така...имам 1 малък проблем.Немога да си инсталирам киес-а на 7цата...на ХР програмата се инсталира от първият път.При 7мицата обаче ми дава на 4тата стъпка от инсталацията грешка че неможе да се свърже със сървъра...някакви идеи???
пс:спора бада вс алл е безсмислен...от самсунг сериозно са се заели със задачата бада да се развива в много бързи темпове....изкараха и новият телефон с бада който скоро ще се появи на пазара.И едва ли за времето от когато съществува бада, друга ос е можела да се похвали с добри апликаци и изчистена работа като софтуер.
пс2:найстина буквата Щ липсва в бг клавиатурата...и щом вие изброявате като минус камераи звук при снимане (чудесни снимки прави на тъмно но найстина при повечко движение на сниманият снимките са малко размазани, въпрос и на настройки и до снимащия) гпс(за момента) аз ще кажа че на всички телефони който се имат за най-висок клас(изкл. галакси-то) най-големият минус е дисплейа който уейв притежава....
пс3:споровете са излишни в днешно време, технологийте се развиват толкова бързо че е нелепо да се пишат коя фирма ще изкара най-хубавият телефон....защото все пак най-добър телефон е този който ни свързва когато имаме нужда от това.
пс:спора бада вс алл е безсмислен...от самсунг сериозно са се заели със задачата бада да се развива в много бързи темпове....изкараха и новият телефон с бада който скоро ще се появи на пазара.И едва ли за времето от когато съществува бада, друга ос е можела да се похвали с добри апликаци и изчистена работа като софтуер.
пс2:найстина буквата Щ липсва в бг клавиатурата...и щом вие изброявате като минус камераи звук при снимане (чудесни снимки прави на тъмно но найстина при повечко движение на сниманият снимките са малко размазани, въпрос и на настройки и до снимащия) гпс(за момента) аз ще кажа че на всички телефони който се имат за най-висок клас(изкл. галакси-то) най-големият минус е дисплейа който уейв притежава....
пс3:споровете са излишни в днешно време, технологийте се развиват толкова бързо че е нелепо да се пишат коя фирма ще изкара най-хубавият телефон....защото все пак най-добър телефон е този който ни свързва когато имаме нужда от това.
взема ти айпи адреса на компа .рестартирай телефона ако пак не стане смени адреса на компа или сложи статичен на тела .моя го направих със статичен аз имам 3 компа иако някой в момента не е включен му вземаше айпи адреса икато го включа после копа ми изписваше айпи конфликт
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Някой,ако иска нов Wave да идва директно до В.Търново :).скайп gego943
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Re: Samsung S8500 Wave
Днес сутрин писах по темата но незнам защо не се е публикувало...?
та основно искам да попитам като се опитам да инст. Киес на 7ца...ми дава на 4та стъпка че няма връзка със сървъра и да си проверя настройките...на ХР стана от първият път но уин 7 не иска и все тази грешка ми се появава...
та основно искам да попитам като се опитам да инст. Киес на 7ца...ми дава на 4та стъпка че няма връзка със сървъра и да си проверя настройките...на ХР стана от първият път но уин 7 не иска и все тази грешка ми се появава...
Re: Минуси на Samsung S8500 Wave
батко я кажи защо я няма буквата"Щ" според теб?
На тази операционна с-ма може ли д?а инсталира Garmin XT