S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Свързваш телефона с компютъра и избираш режим Kies /от телефона/. Kies трябва да ти се зареди автоматично. Най-отдолу на програмата има една лента и от нея избираш Samsung Apps. Като се отвори Sansung Apps, напиши в полето за търсене NapiPlayer и като го намериш натисни get. Плеърът ще се инсталира на телефона ти...
blagodarq za obqsnenieto.6te se probvam
ne stava dava mi ne6to da updeitvam programata i kato i dam da go napravi prekasva
За Kies ли става въпрос?
В момента има някакъв ъпдейт на тази програма, който се тегли ужасно бавно /ако въобще можеш да осъществиш връзка/. Ако това проблема, можеш да изключиш ъпдейтването или да пробваш след известно време...
В момента има някакъв ъпдейт на тази програма, който се тегли ужасно бавно /ако въобще можеш да осъществиш връзка/. Ако това проблема, можеш да изключиш ъпдейтването или да пробваш след известно време...
аз успях да сложа новата версия на тела - след два дни мъка- но като сваля нещо от apss от програмата ми дава че връзката е прекъсната и неще, а вчера ми казваше че тела не поддържа формата на програмите. само при мен ли е така или аз нещо не правя като хората :S
п.с. Всъщност проблемите се оправиха при мен следобяд.
п.с. Всъщност проблемите се оправиха при мен следобяд.
Здравейте има ли функция подобна на speed dial т.е да присъедините номер на всяка цифра. Също така може ли да се направи така че при пропуснато повивкане да се разбира без да е нужно да се отключва дисплея.
HELP Нещо не ми се получава на мен.... Изтеглих си Kies, инсталирах я, направих нужните настройки на телефона, закачам го към лаптопа и ... греда, неще и неще да се свързва.. Мисля нещо не е наред с някакви MTP Driver. Моля за помощ!!!
И при мен беше така. През USB кабела не искаше, а през блутута се кънектна. Но на другия ден се намериха програмата и тела през кабела. Аз си поизчистих диска на пс-то де и се оправи. Дано и при теб стане.
Не става :( аз от 2 седмици се мъча и не става ....
когато се свърже кабела към тела, на екрана трябва да ти покаже USB кабела и свързване, при мен тогава се кънектна към програмата. Проблема е че не винаги се показва свързването, и за днес не успях след 5 опита :S