S5620 Monte
Re: Samsung S5620 Monte
А ти имаш ли някакво предложение за конкретен софтуер който може да се качи на телефона защото към момента с Гоогле-то изисква интернет или wi-fi което само по себе е липса на каквато и да била мобилност ако не може да се използва безплатно
Привет.
Имам питане-когато затвориш на някого докато ти звъни автоматично от тъпия телефон се изпраща СМС -Auto replay message.Това е излишно набутване и искам да го разкарам.
Не намерих в менюто от къде.
Ако можете да ме посъветвате,ще съм благодарен.
пишете на меила или скайп drmengelle
Имам питане-когато затвориш на някого докато ти звъни автоматично от тъпия телефон се изпраща СМС -Auto replay message.Това е излишно набутване и искам да го разкарам.
пишете на меила или скайп drmengelle
Колеги, здравейте!
Вчера си взех този прослувут samsung monte, но немога да му разгадая елементарни неща, които или ги няма в опътването, или аз немога да ги разбера. Проблема ми е, че си пуснах музикалния player, но ми остана на екрана и немога да го махна. Моля споделете как да го махна, защото направо ми убива мерака за хубавия телефон...
Вчера си взех този прослувут samsung monte, но немога да му разгадая елементарни неща, които или ги няма в опътването, или аз немога да ги разбера. Проблема ми е, че си пуснах музикалния player, но ми остана на екрана и немога да го махна. Моля споделете как да го махна, защото направо ми убива мерака за хубавия телефон...
за плеара да го махнеш от екрана натискаш горе в левия ъгъл - визу.., и като излезне менюто от долу натискаш с пръст върху плеара, задържаш натиснат екрана и го сваляш при останалите приложения
"Привет.
пишете на меила или скайп drmengelle"
Не съм сигурен, но пробвай
Settings->Phone Settings->Missed Caller Information->"Show" "Hide", избери "Hide"
пишете на меила или скайп drmengelle"
Не съм сигурен, но пробвай
Settings->Phone Settings->Missed Caller Information->"Show" "Hide", избери "Hide"
Какво е А-GPS ?? Стига глупости -много знаете......
A-GPS - Assisted GPS: технология за позициониране на място, базирана за портативни устройства тип PDA. За да определи място, устройството получава едновременно информация от GPS сателит и разположени в близост базови станции и с помощта на локационен сървър на дадената мрежа. Локационният сървър на мрежата трябва да "каже" на телефона към кои сателити да се насочи, както и да извърши комплексна калкулация за да осигури прецизна информация за местоположението. Тази технология като цяло осигурява по-добра точност при позициониране спрямо резултатите от стандартната GPS система. A-GPS също работи по-прецизно в гъсто-населени райони, вътре в сградите и в движещи се коли.
A-GPS - Assisted GPS: технология за позициониране на място, базирана за портативни устройства тип PDA. За да определи място, устройството получава едновременно информация от GPS сателит и разположени в близост базови станции и с помощта на локационен сървър на дадената мрежа. Локационният сървър на мрежата трябва да "каже" на телефона към кои сателити да се насочи, както и да извърши комплексна калкулация за да осигури прецизна информация за местоположението. Тази технология като цяло осигурява по-добра точност при позициониране спрямо резултатите от стандартната GPS система. A-GPS също работи по-прецизно в гъсто-населени райони, вътре в сградите и в движещи се коли.
kupih si tozi proslovut telefon sled kato go razgledah cqla vecher otkrih che na mogat da mi tragnat klipovete na yuo tibe.otvarq stranicata takmo pochva da zarejda klipa sled 10-sek.spira ispisva nqma dostap do mreca. a vsichko drugo raboti bez problem.i ne mojah da pusna prednata kamera 3G.iam li nqkoi s takav problem molq da mi otgovorite.tova moje li da e fabichen defekt.BLAGODARQ vi
Незнам какъв ти е проблема, но при мен всичко върви. Имам този телефон от 3 месеца и ми върши перфектна работа. Това е непретенциозан телефон и не може да искаш да върши чудеса. Пробвай с видеоповикване и предната камера трябва да се включи автоматично. Относно YOU TUBE - при мен няма проблеми. Консултирай се в някой магазин, или пробвай на различни места да се вържеш в мрежа. Може самия интернет да е слаб.:)
може ли да се сложи SKYPE???
"kupih si tozi proslovut telefon sled kato go razgledah cqla vecher otkrih che na mogat da mi tragnat klipovete na yuo tibe."
http://www.youtube.com/watch?v=7Y5FYc8M8ws
Виж това клипче. Трябва да знаеш username i pass на рутера. Влизаш и правиш няколко настройки в него.
http://www.youtube.com/watch?v=7Y5FYc8M8ws
Виж това клипче. Трябва да знаеш username i pass на рутера. Влизаш и правиш няколко настройки в него.