S5620 Monte

Syns
Регистриран: 11 юли 2008, 15:39

Re: Samsung S5620 Monte

Мнение от Syns » 17 сеп 2010, 02:54

А ти имаш ли някакво предложение за конкретен софтуер който може да се качи на телефона защото към момента с Гоогле-то изисква интернет или wi-fi което само по себе е липса на каквато и да била мобилност ако не може да се използва безплатно

D-r Evill
Регистриран: 23 фев 2005, 23:27

Мнение от D-r Evill » 06 окт 2010, 15:05

Привет.
Имам питане-когато затвориш на някого докато ти звъни автоматично от тъпия телефон се изпраща СМС -Auto replay message.Това е излишно набутване и искам да го разкарам.
Не намерих в менюто от къде.
Ако можете да ме посъветвате,ще съм благодарен.
пишете на меила или скайп drmengelle

d1rka
Регистриран: 15 окт 2010, 20:36

Мнение от d1rka » 15 окт 2010, 20:41

Колеги, здравейте!
Вчера си взех този прослувут samsung monte, но немога да му разгадая елементарни неща, които или ги няма в опътването, или аз немога да ги разбера. Проблема ми е, че си пуснах музикалния player, но ми остана на екрана и немога да го махна. Моля споделете как да го махна, защото направо ми убива мерака за хубавия телефон...

natureboy
Регистриран: 04 апр 2009, 16:30

Мнение от natureboy » 24 окт 2010, 10:09

за плеара да го махнеш от екрана натискаш горе в левия ъгъл - визу.., и като излезне менюто от долу натискаш с пръст върху плеара, задържаш натиснат екрана и го сваляш при останалите приложения

mcom
Регистриран: 28 яну 2010, 14:20

Мнение от mcom » 24 окт 2010, 11:50

"Привет.
Имам питане-когато затвориш на някого докато ти звъни автоматично от тъпия телефон се изпраща СМС -Auto replay message.Това е излишно набутване и искам да го разкарам.
Не намерих в менюто от къде.
Ако можете да ме посъветвате,ще съм благодарен.
пишете на меила или скайп drmengelle"

Не съм сигурен, но пробвай

Settings->Phone Settings->Missed Caller Information->"Show" "Hide", избери "Hide"

ton4ooooo
Регистриран: 12 юли 2007, 23:41

Мнение от ton4ooooo » 02 ное 2010, 16:50

Какво е А-GPS ?? Стига глупости -много знаете......
A-GPS - Assisted GPS: технология за позициониране на място, базирана за портативни устройства тип PDA. За да определи място, устройството получава едновременно информация от GPS сателит и разположени в близост базови станции и с помощта на локационен сървър на дадената мрежа. Локационният сървър на мрежата трябва да "каже" на телефона към кои сателити да се насочи, както и да извърши комплексна калкулация за да осигури прецизна информация за местоположението. Тази технология като цяло осигурява по-добра точност при позициониране спрямо резултатите от стандартната GPS система. A-GPS също работи по-прецизно в гъсто-населени райони, вътре в сградите и в движещи се коли.

ibrame
Регистриран: 18 дек 2010, 16:50

Мнение от ibrame » 18 дек 2010, 17:00

kupih si tozi proslovut telefon sled kato go razgledah cqla vecher otkrih che na mogat da mi tragnat klipovete na yuo tibe.otvarq stranicata takmo pochva da zarejda klipa sled 10-sek.spira ispisva nqma dostap do mreca. a vsichko drugo raboti bez problem.i ne mojah da pusna prednata kamera 3G.iam li nqkoi s takav problem molq da mi otgovorite.tova moje li da e fabichen defekt.BLAGODARQ vi

mimshat
Регистриран: 21 авг 2008, 15:03

Мнение от mimshat » 20 дек 2010, 10:36

Незнам какъв ти е проблема, но при мен всичко върви. Имам този телефон от 3 месеца и ми върши перфектна работа. Това е непретенциозан телефон и не може да искаш да върши чудеса. Пробвай с видеоповикване и предната камера трябва да се включи автоматично. Относно YOU TUBE - при мен няма проблеми. Консултирай се в някой магазин, или пробвай на различни места да се вържеш в мрежа. Може самия интернет да е слаб.:)

xpucto_kz
Регистриран: 12 дек 2006, 12:03

Мнение от xpucto_kz » 23 яну 2011, 13:23

може ли да се сложи SKYPE???

strayhead
Регистриран: 26 дек 2010, 23:45

Мнение от strayhead » 12 фев 2011, 02:50

"kupih si tozi proslovut telefon sled kato go razgledah cqla vecher otkrih che na mogat da mi tragnat klipovete na yuo tibe."

http://www.youtube.com/watch?v=7Y5FYc8M8ws

Виж това клипче. Трябва да знаеш username i pass на рутера. Влизаш и правиш няколко настройки в него.

Отговори