S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Имам проблем с NapiPlayer забива на повечето формати ,а преди четеше всичко без FLV.Инсталирах го на ново и пак е така
Знаете ли дали има възможност за директен upload от телефона на клипове в youtube или пък на снимки в picasa?
Другото което искам да попитам,за вариантите за инстал на приложения без KIES,освен чрез даунлоуд през телефона (samsung apps) - примерно съм смъкнал Nimbuz java на пц-то как мога да го инстална
(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Другото което искам да попитам,за вариантите за инстал на приложения без KIES,освен чрез даунлоуд през телефона (samsung apps) - примерно съм смъкнал Nimbuz java на пц-то как мога да го инстална
(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Здравейте и при мен се появи проблем с батерията. Почти съм сигурен че се появи след обновяването което направих миналата неделя. При последното зареждане изкара по малко от 48 часа за които единствено съм направил 7-8 разговора и то кратки. Дори не съм ровил в менютата на телефона през това време.
Удари един хард резет :P
Шегувам се - възстанови фабричните настройки на телефона, което да знаеш ще изтрие всичките ти контакти в паметта на телефона (тези в Сим картата няма да се пипат споко) и всички програми инсталирани на паметта на телефона (идея си нямам дали тези на картата с памет ще останат, но би трябвало) :)
Това би трябвало да реши проблеми с ОС-а, защото всичко се връща по подразбиране и ако е имало някоя боза, която ти е точила батерия - вече няма да я има :)
Шегувам се - възстанови фабричните настройки на телефона, което да знаеш ще изтрие всичките ти контакти в паметта на телефона (тези в Сим картата няма да се пипат споко) и всички програми инсталирани на паметта на телефона (идея си нямам дали тези на картата с памет ще останат, но би трябвало) :)
Това би трябвало да реши проблеми с ОС-а, защото всичко се връща по подразбиране и ако е имало някоя боза, която ти е точила батерия - вече няма да я има :)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Чети по надолу във форума за батерията пише какъв код да въведеш .Но кажи каква е разликата след обновяването ,че моя е в сервиз заради това обновяване
Възстановаването от меню настройки ли да направя или има комбинация с клавиши. Това ще ми върне предишната версия на firmware ли? Иначе за една седмица след обновяването не виждам никаква разлика освен много по бързо падащата батерия. Но по принцип не съм инсталирал нищо в телефона. Иначе ако се възстанови телефона до положението в което съм го купил веднага ще го пробвам. Имам само едни контакти да архивирам.
Не няма как да ти върне предишният FW. Чисто и просто ще върне заводските настройки на сегашният (новият) FW.
За сега ще пробвам варианта от Settings->Reset->Reset all.
Ако няма промяна може да пробвам и hard reset с кода от тук
http://www.badaforums.net/category/bada-phones/samsung-wave-s8500/
Ако няма промяна може да пробвам и hard reset с кода от тук
http://www.badaforums.net/category/bada-phones/samsung-wave-s8500/
Вчера следобед заредих телефона. В момента в статуса на батерията ми показва 35 %. Имам около 30 мин разговори и не съм ползвал телефона за нищо друго. Началните екрани са ми както е купен телефона . Единствено съм добавил wiget-a budies now.
Може би е по добре да направя hard reset. Как мислите има ли риск и ако го правя трябва ли да махна сим картата както прочетох в някакъв форум.
Може би е по добре да направя hard reset. Как мислите има ли риск и ако го правя трябва ли да махна сим картата както прочетох в някакъв форум.
Аз нямам нито един от проблемите които описваш. Телефона звъни нормално и не се чува приглушено в началото, а по време на разговор се чува прекрасно. Да не би просто твоя апарат да не е наред???:P