I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
android-themes.com
Въпросът ми е малко странен и не вярвам да има решение на въпроса, но когато си сложа мелодия за рингтон и първите 1/2 секунди звучи заглушено и чак след това си идва на нормалното ниво на сила на звука. Това има ли промяна или си е така?
Thanks
Thanks
Да така сие,първо вибрира и после почва мелодията
:| много странно е,оргиналните нормално си почват
:| много странно е,оргиналните нормално си почват
И моята Омнийка така прави. Мисля, че четох из форума за още един Самсунг, който прави същото, което ме навява на мислълта, че е болест по Самсунзите :)
аз имам един стар самсунг и там сам си настройваш как да звъни,има мелодия и вибрация,първо вибрация после мелодия и така различни опций,явно този модел е така :|
-
- Регистриран: 11 сеп 2008, 21:19
Извинявайте колеги, най-вероятно темата сте я обсъждали 1000 пъти, но искам да ви питам откъде най-изгодно може да се вземе в момента телефончето? Мисля си да го взема на изплащане, може и кеш, но точно сега не ми се дават пари на куп. Разбрах, че от М$$л излиза най-изгодно, но при положение, че имам една карта към тях, втора ще ми дойде в повечко! Тъпото е, че съм в група на М%$л корпоративни клиенти и имам договорче там, та още една....
Някаква идея или опит да споделите!
Благодаря Ви много и честито на собствениците!
Някаква идея или опит да споделите!
Благодаря Ви много и честито на собствениците!
Това не е болест умнико ханс а се нарича "повишаващо звънене" и е по дефоут и не може да се махне, просто така е направен...
И аз бях в твоята ситуация и се чудех как да го взема и накрая реших, че най-удачно е да си го взема от онлайн магазин без обвързване и така за 820лв и съм много доволен.. вече го има и за 800.. взимай без да се чудиш, няма да съжаляваш (yes)
Най- добре от М-тел с план Сърф 1ГБ, добавят ти интернета към сегашната карта. 25*24= 600 за телефона и 24*20=480 за интернета и общо ти излиза 1080 лв. за 2 год.
"Умнико", поне като не знаеш за какво иде реч, не се обаждай, че ставаш смешен...Знаеш ли какво е "increasing ring" ?! А сега ми кажи знаеш ли какво е "vibrate and ring" ?! А сега ми кажи, като настройката ми е "vibrate and ring", защо в първите 2 секунди мелодията е по-тиха, а след това изведнъж, драстично се усилва и звукът си върви на 1 ниво ?! Ти на това "повишаващо звънене" ли му казваш ?!