S8500 Wave
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Samsung S8500 Wave
офф направо откачам май ще го ставя още 1 седмица да се продава мойта вълна и после може му стана собтсвеник и ще има се ядосвам още 2 години от както е купен.
Защо да се ядосваш, можеш да си го ползваш, тела ди заслужава.
Dianagr - не се отказвай от гаранцията, защото тя ще отпадне напълно и ако пак стане нещо - няма да го погледнат.Те не би трябвало да я отнемат, защото има срок за гаранцията. Провери дали могат да ти сменят дисплея с нов. застраховката не съм сигурна, но заради нея не би трябвало да отпада гаранцията.
Dianagr - не се отказвай от гаранцията, защото тя ще отпадне напълно и ако пак стане нещо - няма да го погледнат.Те не би трябвало да я отнемат, защото има срок за гаранцията. Провери дали могат да ти сменят дисплея с нов. застраховката не съм сигурна, но заради нея не би трябвало да отпада гаранцията.
Подай оплакване в комисията за защита на потребители.
Ще отида в Германос следобед и ще питам дали може да се поправи телефона без да се отнема гаранцията, но не се надявам много.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Чак сега се позамислих:
1.Трябва ръцете да са ми напълно сухи за да може да изпозлвам дисплея
2.Трябва хвърля към 25лв за някакъв калъв и 2гб карта памет,защото до сега съм нямам фул тъч телефон и немисе иска докато стои в джоба да му стане нещо
3.когато сядам някъде постояно трябва да го вадя от джоба
4.когато ми звънят примерно трябва го вадя от калъфа,изключение прави докато съм унас и постояно ще бъде без калъф
5.най гадно ще бъде с него когато вали и през зимата,защото тогава почти винаги като излизаш и примерно си на лекции няма да можеш да ги използваш преди да ти изсъхнат ръцете.
1.Трябва ръцете да са ми напълно сухи за да може да изпозлвам дисплея
2.Трябва хвърля към 25лв за някакъв калъв и 2гб карта памет,защото до сега съм нямам фул тъч телефон и немисе иска докато стои в джоба да му стане нещо
3.когато сядам някъде постояно трябва да го вадя от джоба
4.когато ми звънят примерно трябва го вадя от калъфа,изключение прави докато съм унас и постояно ще бъде без калъф
5.най гадно ще бъде с него когато вали и през зимата,защото тогава почти винаги като излизаш и примерно си на лекции няма да можеш да ги използваш преди да ти изсъхнат ръцете.
Моят калъф е почистващ и е 10 лв., нямам проблеми, а и дисплея нали се води не надраскваем. за мокрите ръце, повечето тели също не трябва да се използват с мокри ръце, освен ако не са водоустойчиви. Ти си преценяваш де, не те навивам да си с него. ама можеш да си го ползваш докато го продадеш.
От всичките ти точки има само 2 извода (всичко друго е пълно смучене на пръсти от двата извода) - искаш калъф, за да си пазиш телефона (телефонът е с метален корпус и с ненадраскваем дисплей с олеофобно покритие - калъф не ти трябва) и другото е да не го бараш с мокри ръце, което се отнася за всички телефони (не само с тъч дисплей). Тоест, само се опитваш да покажеш минусите на телефона, за да не те е яд за счупването на твоя..
офф. Дано учителките ти по БЕЛ не четат !
Здравейте!От 2 дни и аз съм горд собственик на Samsung Wave!Много съм доволен!За мен от най-голямо значение при купуването на телефон винаги е било качеството на музикалния плейър-имал съм какви ли не телефони и до сега съм си мислил,че телефона с най-добър музикален плейър е Sony Ericsson Walkman серия.Е мога да кажа,че съм грешил и то тотално - по-добър звук от този на Wave не съм чувал от друг телефон.Плейърът има страшно много възможности за настройка на звука а и има страхотни и оригинално изглеждащи визуализации.За дисплея няма и да споменавам-страхотен е.Инсталирах Kies още когато си правех планове да купя телефона-програмката си работи без проблем(с windows 7 съм)веднага намира телефона,но изключих функцията да се включва автоматично с телефона,защото е по-удобно да допълвам паметта на картата като флашка!Още първия път,когато включих телефона към лаптопа програмката ми показа,че има ъпдейт и веднага го инсталирах.Инсталацията протече за не повече от 5 минути,а телефона си работи все така добре и след нея!До колкото чета инфо от нета виждам,че от Samsung мислят да залагат и за напред на операционната система Bada,така че очаквам да се появят още приложения за нея!Не мога да споделя мнение за батерията защото съм зареждал телефона само 1 път,но след 2-3 седмици ще пиша и за това!Телефона е много добре изработен-страхотно е,че има метално шаси,но най-много ме радва факта че дисплея е от закалено стъкло с покритие против отпечатъци!Мога да кажа,че Samsung Wave е инвестиция,която определено си заслужава!
Ето как се развива моята сага с Германос. Отказан ми е гаранционен ремонт и ако искам ремонт за сметка на застраховката Г-протект трябва да се откажа от гаранцията. Пуснах жалба и утре отивам с всички документи в Комисията за защита на потребителите. Друг е въпросът, че няма налични резервни части(дисплей) .