S8500 Wave

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Samsung S8500 Wave

Мнение от behroozwolf » 04 окт 2010, 12:16

офф направо откачам май ще го ставя още 1 седмица да се продава мойта вълна и после може му стана собтсвеник и ще има се ядосвам още 2 години от както е купен.

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 04 окт 2010, 12:25

Защо да се ядосваш, можеш да си го ползваш, тела ди заслужава.

Dianagr - не се отказвай от гаранцията, защото тя ще отпадне напълно и ако пак стане нещо - няма да го погледнат.Те не би трябвало да я отнемат, защото има срок за гаранцията. Провери дали могат да ти сменят дисплея с нов. застраховката не съм сигурна, но заради нея не би трябвало да отпада гаранцията.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 04 окт 2010, 12:46

Подай оплакване в комисията за защита на потребители.

Dianagr
Регистриран: 23 сеп 2010, 14:19

Мнение от Dianagr » 04 окт 2010, 12:48

Ще отида в Германос следобед и ще питам дали може да се поправи телефона без да се отнема гаранцията, но не се надявам много.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Мнение от behroozwolf » 04 окт 2010, 12:48

Чак сега се позамислих:
1.Трябва ръцете да са ми напълно сухи за да може да изпозлвам дисплея
2.Трябва хвърля към 25лв за някакъв калъв и 2гб карта памет,защото до сега съм нямам фул тъч телефон и немисе иска докато стои в джоба да му стане нещо
3.когато сядам някъде постояно трябва да го вадя от джоба
4.когато ми звънят примерно трябва го вадя от калъфа,изключение прави докато съм унас и постояно ще бъде без калъф
5.най гадно ще бъде с него когато вали и през зимата,защото тогава почти винаги като излизаш и примерно си на лекции няма да можеш да ги използваш преди да ти изсъхнат ръцете.

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 04 окт 2010, 12:55

Моят калъф е почистващ и е 10 лв., нямам проблеми, а и дисплея нали се води не надраскваем. за мокрите ръце, повечето тели също не трябва да се използват с мокри ръце, освен ако не са водоустойчиви. Ти си преценяваш де, не те навивам да си с него. ама можеш да си го ползваш докато го продадеш.

wosrokop
Регистриран: 06 дек 2008, 20:54

Мнение от wosrokop » 04 окт 2010, 14:51

От всичките ти точки има само 2 извода (всичко друго е пълно смучене на пръсти от двата извода) - искаш калъф, за да си пазиш телефона (телефонът е с метален корпус и с ненадраскваем дисплей с олеофобно покритие - калъф не ти трябва) и другото е да не го бараш с мокри ръце, което се отнася за всички телефони (не само с тъч дисплей). Тоест, само се опитваш да покажеш минусите на телефона, за да не те е яд за счупването на твоя..

z_i_k_o
Регистриран: 28 юни 2008, 23:59

Мнение от z_i_k_o » 04 окт 2010, 14:52

офф. Дано учителките ти по БЕЛ не четат !

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 04 окт 2010, 21:49

Здравейте!От 2 дни и аз съм горд собственик на Samsung Wave!Много съм доволен!За мен от най-голямо значение при купуването на телефон винаги е било качеството на музикалния плейър-имал съм какви ли не телефони и до сега съм си мислил,че телефона с най-добър музикален плейър е Sony Ericsson Walkman серия.Е мога да кажа,че съм грешил и то тотално - по-добър звук от този на Wave не съм чувал от друг телефон.Плейърът има страшно много възможности за настройка на звука а и има страхотни и оригинално изглеждащи визуализации.За дисплея няма и да споменавам-страхотен е.Инсталирах Kies още когато си правех планове да купя телефона-програмката си работи без проблем(с windows 7 съм)веднага намира телефона,но изключих функцията да се включва автоматично с телефона,защото е по-удобно да допълвам паметта на картата като флашка!Още първия път,когато включих телефона към лаптопа програмката ми показа,че има ъпдейт и веднага го инсталирах.Инсталацията протече за не повече от 5 минути,а телефона си работи все така добре и след нея!До колкото чета инфо от нета виждам,че от Samsung мислят да залагат и за напред на операционната система Bada,така че очаквам да се появят още приложения за нея!Не мога да споделя мнение за батерията защото съм зареждал телефона само 1 път,но след 2-3 седмици ще пиша и за това!Телефона е много добре изработен-страхотно е,че има метално шаси,но най-много ме радва факта че дисплея е от закалено стъкло с покритие против отпечатъци!Мога да кажа,че Samsung Wave е инвестиция,която определено си заслужава!

Dianagr
Регистриран: 23 сеп 2010, 14:19

Мнение от Dianagr » 04 окт 2010, 22:31

Ето как се развива моята сага с Германос. Отказан ми е гаранционен ремонт и ако искам ремонт за сметка на застраховката Г-протект трябва да се откажа от гаранцията. Пуснах жалба и утре отивам с всички документи в Комисията за защита на потребителите. Друг е въпросът, че няма налични резервни части(дисплей) .

Отговори