S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Да - и аз съм попадал на него. Освен това още с излизането си имаше информация, че дисплеят на телефона е от закалено стъкло, устойчиво на надраскване.
edit: Не видях, че и ти си написал почти същото мнение. :D А относно качеството по време на разговор - невероятно е, особено когато се говори с някой, който разполага с добро качество на микрофона.
edit: Не видях, че и ти си написал почти същото мнение. :D А относно качеството по време на разговор - невероятно е, особено когато се говори с някой, който разполага с добро качество на микрофона.
bratle az sam s telefona ot 2,5 - 3 meseca parvo sam mnogo dovolen ot nego v vsqkakav aspekt bilo to displei, slu6ane na muzika, wi-fi,bluetooth,bateriq i kakvo li o6te, a osnovno displeq rabotq takava rabota 4e sam s ga6terizon tela e postoqnno v kalav s o6te edin tel i e vatre v palaskata mi postonno go natiskam ot vsqkade postoqnno rabotq s fleksove,4ukove,perforatori,elektrojeni smqtam shvana kartinkata za kvo stava vapros doaega naranqvane ne sam postigal e vinagi ima parvi pat (ama da 4ukna na darvo dano da nqma est) i ta pipal sam go s kavili ne race a mejdu drugoto i boqdisvam zabravih da spomena absoliutno nikakvi problemi.
p:s: samo se nadqvam skoroda po4nat da puskat pove4e prilojeniq za operacionnata sistema 4e sa malko kat o6te ama nadqvamse i tva 6te stane-dobri otzivi se 4uvat
sory douto4nqvam se 2 maseca i 10tina dni storimi se mnogo 4e si poglednah dogovora sory otnovo
p:s: samo se nadqvam skoroda po4nat da puskat pove4e prilojeniq za operacionnata sistema 4e sa malko kat o6te ama nadqvamse i tva 6te stane-dobri otzivi se 4uvat
sory douto4nqvam se 2 maseca i 10tina dni storimi se mnogo 4e si poglednah dogovora sory otnovo
[B]И на мен не ми се ще да вярвам,че ще спрат производството на Super Amoled дисплеите,но точно появата на Wave 2 ме кара да си мисля,че тази информация може и да не е измислица-Samsung WAVE 2 е със TFT дисплей,а не със Super Amoled!При положение,че Amoled дисплеите са толкова качествени, и че благодарение на тях Wave и Galaxy S станаха толкова продавани модели,не би трябвало в по-новите модели да използват по-остаряла технология!Дано не съм прав!!!
А иначе чакам с нетърпение ъпдейта за Bada!Явно се работи усилено по тази операционна система и се надявам да продължат в същия дух![/B];)
А иначе чакам с нетърпение ъпдейта за Bada!Явно се работи усилено по тази операционна система и се надявам да продължат в същия дух![/B];)
Здравей,
По въпроса с навигацията намерих това http://we-travel.co.cc/joomla/ но не съм я пробвал още. Джава формат е, но засега толкова, другия вариант е да си купиш лицензия за вградения и ще ти струва 30 евро за България. Днес мисля да я инсталирам и утре да я пробвам навън. Иначе аз тук ползвам Ndrive и горе долу става ама има какво да се желае. Въпроса за редактор на документи обаче все още стои отворен и ако някой има идея ще съм му много благодарен ако я сподели.
По въпроса с навигацията намерих това http://we-travel.co.cc/joomla/ но не съм я пробвал още. Джава формат е, но засега толкова, другия вариант е да си купиш лицензия за вградения и ще ти струва 30 евро за България. Днес мисля да я инсталирам и утре да я пробвам навън. Иначе аз тук ползвам Ndrive и горе долу става ама има какво да се желае. Въпроса за редактор на документи обаче все още стои отворен и ако някой има идея ще съм му много благодарен ако я сподели.
Аз на моя му направих теста за здравина още на втория ден от закупуването.
Носех го в кожено калъфче, вадя го от джоба и лекичко го подхвърлих върху бюрото и за беля тела се изхлузва от калъфа и хлъзгайки се полита от около 80см височина върху теракотни плочки...за миг ми причерна пред очите, преряза ме корема, а той се изпраска по гръб ( не върху дисплея ) и се попързаля около метър и нещо. Каква ли физиономия съм направил докат стигна до него и го вдигна за оглед ...и поражения:S
Но уви и до ден днешен нама проблем.(whistle)
Носех го в кожено калъфче, вадя го от джоба и лекичко го подхвърлих върху бюрото и за беля тела се изхлузва от калъфа и хлъзгайки се полита от около 80см височина върху теракотни плочки...за миг ми причерна пред очите, преряза ме корема, а той се изпраска по гръб ( не върху дисплея ) и се попързаля около метър и нещо. Каква ли физиономия съм направил докат стигна до него и го вдигна за оглед ...и поражения:S
Но уви и до ден днешен нама проблем.(whistle)
Ясно, мерси за мнението, както и на колегата dimitrzl за навигацията. Иначе, 30 евро не ми се струват много, ще го пазя като опция. Картинката се изясни - това е телефона :)
Здравейте.Ще си купувам телефон скоро време и след много търсене и мислене най-накрая се спрях на този модел,просто защото покрива изискванията ми за батерия,дисплей,процесор,възможности и цена(до 500лв ще си взимам телефон и дори да не го намеря на такава цена мисля да си го купя втора ръка с поне още половин година останала гаранция).Та за да се реша най-накрая ме интересува дали подържа word,excell,също и дали ще мога да гледам клипчета в youtube примерно.Любопитно ми е също дали има интересни приложения за тая ОС,излизат ли често някакви приложения въобще и излизат ли някакви ъпдейти за тая ОС.Отделно не съм имал досега телефон на подобно ниво и се чудя дали ще ми трябва някакъв пакет за интернет,за да може да си тегля ъпдейти и приложения,да ползвам gps или нещо друго,или примерно както в университета ми има интернет,вкъщи като си сложа рутер и ще ми бъде перфектно?
Благодаря за всякаква информация :)
Благодаря за всякаква информация :)
Re: проблем с Wi-Fi
Отново въпроси за навигацията:
1. Има ли подробни карти за БГ?
2. От къде се теглят карти?
3. Купих си лиценза от Route 66, но все още не мога да я подкарам, в Бургас ми излиза само една улица - това нормално ли е?
1. Има ли подробни карти за БГ?
2. От къде се теглят карти?
3. Купих си лиценза от Route 66, но все още не мога да я подкарам, в Бургас ми излиза само една улица - това нормално ли е?
Дано нямате проблеми с вашите телефони! Аз със сигурност изтеглих късата клечка и вече ще се замисля ако трябва да си купувам пак телефон дали да е самсунг.
Най-много ме е яд, че у нас явно не важат никакви гаранции. Германос уж ще ми поправят телефона, но ми отнемат гаранцията. Нали го поправят в оторизиран сервиз, да не е в някакъв гараж, че я отнемат. Като си купих нова кола и си я поправям в оторизиран сервиз не ми отнемат гаранцията й. Тази логика за германос обаче не важи.
Да сме живи и здрави, имаме пари за нови телефони и пак ще си купим, само да не е от Германос!
Най-много ме е яд, че у нас явно не важат никакви гаранции. Германос уж ще ми поправят телефона, но ми отнемат гаранцията. Нали го поправят в оторизиран сервиз, да не е в някакъв гараж, че я отнемат. Като си купих нова кола и си я поправям в оторизиран сервиз не ми отнемат гаранцията й. Тази логика за германос обаче не важи.
Да сме живи и здрави, имаме пари за нови телефони и пак ще си купим, само да не е от Германос!
Здравей,
Ще ти дам моето мнение по твоя въпрос а решението си е само твое. Телефона като телефон е страхотен, ето малко плюсове:
- здрава сглопка
- невероятен дисплей
- издръжлива батерия ( макар че при някои потребители има проблем, аз след като смених моята вече издържа по 8-9 дена със малко човъркане, ползване на безжичния нет и малко разговори).
- работи много бързо, без насичания и забивания
- качеството на разговор е на най-високо ниво
- подръжка на много формати за гледане на филми и слушане на музика
- камерата прави много добри снимки и записва видео HD
- работи се лесно и приятно с телефона.
- подръжка на мултитъч с което доста се улеснява работата в интернет.
И като всеки телефон и този има недостатъци или поне според мен са:
- уеб браузърът не подържа флаш( поне засега), за мен това е голям минус, но се надявам след няколко обновления на ОС да се корегира проблема.
- доста е чувствителен и понякога натискам бутони които не искам, но с това горе долу почнах да се оправям
- от към приложения работата куца, много са малко, а хубавите-платени, но се надявам, че това ще се подобри защото излизат нови телефони с Бада( засега варианта е да се ползват Джава, но мен лично не ме удовлетворява защото все едно да си купиш последен модел БМВ и да караш на първа скорост).
- програми за ГПС засега в България няма, освен да си платиш за вградения 30 евро, вариант е да се търси програма за джава но колко ще е ефикасна не знам. Аз ползвам Ndrive за Испания и не съм особенно удовлетворен, но това е засега.
- проложението за редактиране на документи е платено-10 евро, а с вградената можеш само да разглеждаш.
За друго не се сещам сега но предполагам, че вече можеш да си изградиш мнение. Аз лично съм доволен от телефона и го препоръчвам за хора с ограничени средства, струва си парите. Надявам се да съм ти бил полезен с коментара.
Ще ти дам моето мнение по твоя въпрос а решението си е само твое. Телефона като телефон е страхотен, ето малко плюсове:
- здрава сглопка
- невероятен дисплей
- издръжлива батерия ( макар че при някои потребители има проблем, аз след като смених моята вече издържа по 8-9 дена със малко човъркане, ползване на безжичния нет и малко разговори).
- работи много бързо, без насичания и забивания
- качеството на разговор е на най-високо ниво
- подръжка на много формати за гледане на филми и слушане на музика
- камерата прави много добри снимки и записва видео HD
- работи се лесно и приятно с телефона.
- подръжка на мултитъч с което доста се улеснява работата в интернет.
И като всеки телефон и този има недостатъци или поне според мен са:
- уеб браузърът не подържа флаш( поне засега), за мен това е голям минус, но се надявам след няколко обновления на ОС да се корегира проблема.
- доста е чувствителен и понякога натискам бутони които не искам, но с това горе долу почнах да се оправям
- от към приложения работата куца, много са малко, а хубавите-платени, но се надявам, че това ще се подобри защото излизат нови телефони с Бада( засега варианта е да се ползват Джава, но мен лично не ме удовлетворява защото все едно да си купиш последен модел БМВ и да караш на първа скорост).
- програми за ГПС засега в България няма, освен да си платиш за вградения 30 евро, вариант е да се търси програма за джава но колко ще е ефикасна не знам. Аз ползвам Ndrive за Испания и не съм особенно удовлетворен, но това е засега.
- проложението за редактиране на документи е платено-10 евро, а с вградената можеш само да разглеждаш.
За друго не се сещам сега но предполагам, че вече можеш да си изградиш мнение. Аз лично съм доволен от телефона и го препоръчвам за хора с ограничени средства, струва си парите. Надявам се да съм ти бил полезен с коментара.