S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Уеб браузърът [B]ПОДДЪРЖА[/B] флаш. Не го ли разбрахте вече?
ако със твоя телефон можеш да гледаш нещо на флаш през уеб браузърът то на всички останали не можеш. ;)
съгласен съм с теб, но ако не можеш да отваряш сайтовете които изискват флаш 10.1 то все едно нямаш флаш или поне за мен е така. Просто да се надяваме скоро да ни зарадват с подръжката на флаш 10.1, а дотогава мъка. (blush)
Здравейте,
От къде мога да си свалям програмки за този телефон?:)
[Quote]и да подържа флаш, то той не е 10,1.. както и всички останали телефони без фройо.. то ейпъла няма адобе флаш 10,1, че какво остава за това самсунгче... [/Quote]
Не само телефоните с фройо поддържат Flash 10.1, а също така вече и Nokia N900. Ето повече информация - http://thehandheldblog.com/2010/10/08/flash-10-1-comes-to-the-n900-well-sort-of/
От къде мога да си свалям програмки за този телефон?:)
[Quote]и да подържа флаш, то той не е 10,1.. както и всички останали телефони без фройо.. то ейпъла няма адобе флаш 10,1, че какво остава за това самсунгче... [/Quote]
Не само телефоните с фройо поддържат Flash 10.1, а също така вече и Nokia N900. Ето повече информация - http://thehandheldblog.com/2010/10/08/flash-10-1-comes-to-the-n900-well-sort-of/
И ако ми кажете кой сайт по-точно не можете да отворите, равни няма да имате. Всичко си се визуализира както трябва и работи почти безпроблемно. Флаш и без това си е бъгава платформа, на никой не са му притрябвали десетките банери в някои сайтове, така че - за какво толкова ви в нужен мегапълен и функционален флаш?
Пък и дори "огромния" недостатък - липсата на перфектен флаш, не променя факта, че за цена около 550 лв., Уейв мачка повече от 80% от тъч смартфоните на пазара. За мен лично мачка и Desire по много параграфи. :)
Пък и дори "огромния" недостатък - липсата на перфектен флаш, не променя факта, че за цена около 550 лв., Уейв мачка повече от 80% от тъч смартфоните на пазара. За мен лично мачка и Desire по много параграфи. :)
[Quote] [B][u]Флаш и без това си е бъгава платформа[/u][/B], на никой не са му притрябвали десетките банери в някои сайтове, така че - за какво толкова ви в нужен мегапълен и функционален флаш?
Пък и дори "огромния" недостатък - липсата на перфектен флаш, не променя факта, че за цена около 550 лв., Уейв мачка повече от 80% от тъч смартфоните на пазара. За [u]мен лично мачка и Desire по много параграфи[/u].[/Quote]
[Quote]Флаш и без това си е бъгава платформа[/Quote]-Малей смени си ника на чичко Стийв Джопс:D
[Quote]мен лично мачка и Desire по много параграфи[/Quote]-параграф-Синоними=
отдел, алинея, подразделение, дял, член, пасаж
Та по кой ЧЛЕН мачка дизаера.Ти вече ставаш смешен,телефончето никак не е лошо,но само до там от там нататък за нищо не става.Не почвай да казваш,че нападам самсунг(въпреки,че съм я отписал тази фирма засега от списъка със смартфоните(no) ) просто ти казвам обективно мнение.Уейв е за хора които не държат на смарт функциите в тела,обяснявам защо-1-не работи с офис документи(това,че ги отваря не значи,че работи с тях) 2-няма пълноценна GPS-програма(джава версиите са пълен т...к) и 3-самсунг ще развият платформата ама на куково лято(пример ЛиМо) Е то кво остана приличен тел със страхотен екран и камера,ами то има и такива много,пример LG-арена,новия шоколад-40.Айде със здраве да го ползваш ама не подвеждай хората които са питали в темата за работещ GPS и за развитието на бЕда(beer)
Пък и дори "огромния" недостатък - липсата на перфектен флаш, не променя факта, че за цена около 550 лв., Уейв мачка повече от 80% от тъч смартфоните на пазара. За [u]мен лично мачка и Desire по много параграфи[/u].[/Quote]
[Quote]Флаш и без това си е бъгава платформа[/Quote]-Малей смени си ника на чичко Стийв Джопс:D
[Quote]мен лично мачка и Desire по много параграфи[/Quote]-параграф-Синоними=
отдел, алинея, подразделение, дял, член, пасаж
Та по кой ЧЛЕН мачка дизаера.Ти вече ставаш смешен,телефончето никак не е лошо,но само до там от там нататък за нищо не става.Не почвай да казваш,че нападам самсунг(въпреки,че съм я отписал тази фирма засега от списъка със смартфоните(no) ) просто ти казвам обективно мнение.Уейв е за хора които не държат на смарт функциите в тела,обяснявам защо-1-не работи с офис документи(това,че ги отваря не значи,че работи с тях) 2-няма пълноценна GPS-програма(джава версиите са пълен т...к) и 3-самсунг ще развият платформата ама на куково лято(пример ЛиМо) Е то кво остана приличен тел със страхотен екран и камера,ами то има и такива много,пример LG-арена,новия шоколад-40.Айде със здраве да го ползваш ама не подвеждай хората които са питали в темата за работещ GPS и за развитието на бЕда(beer)
Виждам, че тук става голяма битка с флаш подръжката, но определено истината е, че всеки според вкусовете. За мен е голям проблем защото аз гледам футболни мачове основно в нета и без флаш няма как да стане. Някои тази екстра не ги интересува така, че пак се връщаме в началото. Колегата който спомена, че Бада няма бъдеще не мисля, че е прав, но това бъдещето ще го докаже. Определено трябва търпение. Телефона определено има недостатъци(то кой ли няма), но има и много плюсове. Перфектен телефон няма...
Брей 550лв ли бил...Преставам да мисля всякакви схеми за изплащане и отивам да си го купя.Всъщност къде по-точно мога да го намеря за тея пари?
Глобул.
Не ми се спори с хора, които си знаят своето и говорят изцяло празни приказки, само за да могат да защитят глупавата си, неоправдано скъпа, покупка. :) А и не видях какво му е странното на "параграфи" - подразделения, членове, както и да е - не виждам защо си му дал синонимите и си го цитирал няколко пъти. :|
Не ми се спори с хора, които си знаят своето и говорят изцяло празни приказки, само за да могат да защитят глупавата си, неоправдано скъпа, покупка. :) А и не видях какво му е странното на "параграфи" - подразделения, членове, както и да е - не виждам защо си му дал синонимите и си го цитирал няколко пъти. :|
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
В.Търново :D пм ;)