I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Нещо стана с телефона пичове,помагайте!Снощи си легнах,телефона си беше свързан ВИ-ФИ,а сутринта връзката беше прекъсната и не иска да се свърже :| изписва ми "невъзмооно сканиране за мрежи" и се изкл. ВИ-ФИ :S какво да правя?!?
Има даже български език. По официално от това незнам накъде ;)
Лемса , рестарт не го ли оправи?
James колко РАМ ти разпознава ром-а? На мен само 304. Не би ли трябвало да е цялата?
Лемса , рестарт не го ли оправи?
James колко РАМ ти разпознава ром-а? На мен само 304. Не би ли трябвало да е цялата?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Да, толкова. Другата версия (за арабските страни) май разпознава 326. Може би ще го оправят в последствие, но от xda вече нищят въпроса. Изглежда е заделена прекалено много RAM за GPU-то.
Не стана с рестарт :S
Моя е Италянски и разпознава 326МБ РАМ.А останалата част не я виждаме, защото се използва от операционната система:Така пише в ХДА
Няма ли да помогне някой?!?Започвам да се депресирам!!!Да не е от някакви настройки?!?!?! :S
моля помогнете :| Когато правя снимки и от там чрез 'share' се опитвам да ги изпратя , всичко става нормално, отваря се прозорец на gmaila, които ползвам, написвам получателя, виждам че снимката се е attach-нала, кликам send...... изпраща се.... но избщо те се получава от получателя. Ако отворя gmail-а и от там изпращам снимка като attach - тогава става.С една дума - не се изпращат снимките чрез share от галерията. Някой да има някакви идеи?? Ще съм много благодарна :D
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Няма място за депресия. Провери дали всичко ти е пуснато.
Какво имаш предвид по "всичко"?!?!
Има два варианта:
1. Хардуерен проблем- никой тук неможе да ти помогне, но на мен не ми се вярва да е такъв проблемът.
2. Софтуерен - след като рестарта непомага, виж дали не си барал някакви настройки. Ако всичко е както трябва, аз бих направил хард ресет. А може и да използваш момента да му сложиш последния ром 2.2. Ако и тогава пак има същия проблем се връщаме на точка 1 и ще се наложи да си ползваш гаранцията :(
1. Хардуерен проблем- никой тук неможе да ти помогне, но на мен не ми се вярва да е такъв проблемът.
2. Софтуерен - след като рестарта непомага, виж дали не си барал някакви настройки. Ако всичко е както трябва, аз бих направил хард ресет. А може и да използваш момента да му сложиш последния ром 2.2. Ако и тогава пак има същия проблем се връщаме на точка 1 и ще се наложи да си ползваш гаранцията :(