I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
благодаря....но не знам къде повече да питам :|
Ако срещна в някой форум нещо подобно ще пиша;)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
А каква е разликата на този ъбдейт с този който очаква да се появи другата седица?:|
Този който се очаква да излезне е нова версия 2.2 FROYO. Официален ъпдейт ще може да ъпдейтне всеки който има официална по-стара версия андроид 2.1 с помоща на Kies.
-
Значи този който сте качили е малко неофициален щом всеки неможе да го дръпне :)
Еми ще почакам нямам бърза работа :)
Еми ще почакам нямам бърза работа :)
Извинявам се, че съм толкова назад и едва днес успях подробно да разгледам този апарат. И след това веднага ми хрумна да попитам собствениците му:
[B]Не ви ли дразни ужасната изработка8) Ми то скърца бе хора, пластмасата скърца, като 50 доларов китайски боклук прилича този апарат8) [/B]
[B]Не ви ли дразни ужасната изработка8) Ми то скърца бе хора, пластмасата скърца, като 50 доларов китайски боклук прилича този апарат8) [/B]
Точно и аз исках да питам за мнението на собствениците на галаксито. Онзи ден го разгледах подробно в магазин на Мтел и като цяло апарата е ненормално красив като дисплей, обаче, конструкцията му скърца много неприятно, направо супер дразнещо като евтина пластмасова играчка. Точно заради това не бих го купил.
Сега пък скърцало:D,дави кажа вече 2 месеца го ползвам нищо не скърца незнам какво сте гледали,даже 5 пати стана го изпускам от високо и нищо му няма!Незнам мтел какво излагат но може и дае бил мостра нещо!
-
Скърца ли? Вие какво сте гледали незнам все едно 3GS iPhone да не скърца и той е от пласт маса. Много удобен е и изобщо лежи супер в ръката, няма такова нещо като скърцане.;)
Използвам го от началото на Август - едно скърцане няма. А определено е разглобяван мнооого път.