I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Добре де може би бях малко подведен от това-http://www.mmfai.org/public/sar.cfm (blush)
Kies nemoge da mi razpoznae tel. Kakvo da napravia ?
Пробвай да ънмаунтнеш вътрешната памет и да я маунтнеш пак и може и да стане.
Между другото и моя малко скърца - отляво и отдясно на сребристата лайсна към долната част на дисплея - може и да е, защото вече 4-5 пъти го изпускам ;) на мен не ми пречи, защото трябва да го стиснеш здаво, за да се чуе, а и винаги съм със слушалки (btw fix-а махащ еквалайзера в мюзик плеъра прави звука в пъти по-добър)
Между другото и моя малко скърца - отляво и отдясно на сребристата лайсна към долната част на дисплея - може и да е, защото вече 4-5 пъти го изпускам ;) на мен не ми пречи, защото трябва да го стиснеш здаво, за да се чуе, а и винаги съм със слушалки (btw fix-а махащ еквалайзера в мюзик плеъра прави звука в пъти по-добър)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Според Gsmарена новия Galaxy S Froyo, който Самсунг пусна за скандинавските страни миналата седмица , е бъгав и много потребители са се оплакали от нестабилност, затова новия ъпдейт е изтеглен от сърварите на компанията. Даден е месец време за да се оправят всички бъгове преди да се пусне официално за всички европейски страни ъпдейта.
Интересно защо прецакаха снкандинавците както и японците?
Интересно защо прецакаха снкандинавците както и японците?
Бате, кажи още 15 пъти, че скърца... май ти скърцаш... тва че немаш пара да си вземеш топ модела за момента не значи, че трябва да го плуеш, бе менче (no)
Дюд, не плюя трлефона, а констстирам факт - както казах, мпже и дс е от изпускането. Аз чак сега като се оплакайа някои му обърнах внимание. А не знам за какви пари говориш - аз съм с гслаксито от повече от 2 месеца?
Можете ли да ми дадете съвет ка да си инсталирам фонетична кирилица за писане и търсене? Липсата й ми създава неудобство, защото за да търся в указателя, първото име ми е на латиница. Когато настроих телефона за работа с БГ меню, единствената опция за "кирилска" клавиатура беше БДС, а с нея съм мъка-мъка-а-а. Благодаря предварително.
потърси bulgarian keyboard в аndroid market
[Quote]Бате, кажи още 15 пъти, че скърца... май ти скърцаш... тва че немаш пара да си вземеш топ модела за момента не значи, че трябва да го плуеш, бе менче (no) [/Quote]
Бате, аз какво да направя, че скърца:D Дай да ходим до Мтел да видиш;) И пара имам, ама 1000 кинта за скърцане не бих дал:D
Бате, аз какво да направя, че скърца:D Дай да ходим до Мтел да видиш;) И пара имам, ама 1000 кинта за скърцане не бих дал:D
Благодаря ти, chilko. Инсталирах това - http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/bulgarian-keyboard_gusx.html . Работи перфектно, без забележки съм.