I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Сега и аз ще го пробвам.;)
-
Wowww супер работи. Сега два пъти по бързо работи.(woo)
хора как да оправя субовете на филмите свалих rockplayer направих на UTF 8 ама субовете ми са на маймуница някви идеи как даго оправя(blush)
-
Я да попитам и за тетефония указател , може ли на български да се търси?:|
Ако не стане с форматирането на паметта,свали и инсталирай най новия КИЕС
[Quote]хора как да оправя субовете на филмите[u] свалих rockplayer[/u] направих на UTF 8 ама субовете ми са на маймуница някви идеи как даго оправя[/Quote]
Ако си с последната версия в настройките има да му зададеш кодирането и там му даваш UTF 8,но мисля,че няма смисъл защото поддържа и най масовия формат нещо 11.. или ANSI беше:)
Ако си с последната версия в настройките има да му зададеш кодирането и там му даваш UTF 8,но мисля,че няма смисъл защото поддържа и най масовия формат нещо 11.. или ANSI беше:)
моля , някой има ли линк за skype ??? :(
http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1265801704_Skype_Lite_Beta_1.0.0.5.apk
Здравейте, готвя се да закупя подобен телефон през следващите няколко дена. Изчетох всичко написано с интерес, няколко поста ми бяха супер полезни (yes) .
Общо взето ми стана ясно че няма смисъл да си купувам htc и iphone, но никъде не прочетох дали галаксито е по-добър от Motorola Milestone XT720. Уточнявам че идеята ми е не да гледам филми и да си играя, а да захвърля лаптопа, телефона ми трябва само за работа - предимно за четене на емайл и писане на отговори пак по емайл. Ще съм признателен на експертите тук ако могат да ми отговорят: Samsung I9000 Galaxy или Motorola Milestone XT720, това е въпроса?
Общо взето ми стана ясно че няма смисъл да си купувам htc и iphone, но никъде не прочетох дали галаксито е по-добър от Motorola Milestone XT720. Уточнявам че идеята ми е не да гледам филми и да си играя, а да захвърля лаптопа, телефона ми трябва само за работа - предимно за четене на емайл и писане на отговори пак по емайл. Ще съм признателен на експертите тук ако могат да ми отговорят: Samsung I9000 Galaxy или Motorola Milestone XT720, това е въпроса?
Ако е за писане на поща - milestone a853. Хардуерната клавиатура е предимство, но може да се окаже и недостатък, ако си свикнал само на тъч клавиатури.