S8000 Jet

az130
Регистриран: 24 сеп 2009, 13:00

Re: Samsung S8000 Jet

Мнение от az130 » 12 юли 2010, 19:05

С java:D:D:D

ricardinho
Регистриран: 01 юли 2010, 19:42

Мнение от ricardinho » 14 юли 2010, 20:43

"В последствие се разбра, че телефонът върви под софтуер, който в един по-късен етап ще се нарича bada OS". Вярно ли е ?:| . Това е цитат от 359gsm.com

dertotto
Регистриран: 01 ное 2006, 23:00

Мнение от dertotto » 16 юли 2010, 12:57

Не е вярно- има си GPS receiver и работи с различни GPS програми /напр. Route66/ и без нет връзка. Ограничението при избора им идва само от липсата на ОС. Имам го от 1-2 месеца и е страхотен- прави невероятни снимки за GSM cam- доста по добри от cybershot-ите и разбира се, от всички 5MP Нокии.

ricardinho
Регистриран: 01 юли 2010, 19:42

Мнение от ricardinho » 16 юли 2010, 18:04

Като цяло си доволeн от него така ли? А звукът като слушаш музика добър ли е или горе/долу ? :|

che4o
Регистриран: 25 май 2006, 23:49

Мнение от che4o » 07 авг 2010, 09:41

Можели някой да каже каква е разликата между ''SAMSUNG JET'' и ''SAMSUNG JET ULTRA EDITION''??? И също така какъв JPS поддържа този телефон(JPS или A-JPS)и имали някаква вероятност да не минава през сметката?? Благодаря предварително. :)

proxinius
Регистриран: 04 дек 2009, 21:45

Мнение от proxinius » 11 авг 2010, 13:53

телефончето е супер,имам го от няколко дена,и преди да го купя прочетох мноо форуми и определени си заслужава,като цена качество.и тука прочетох почти целия форум,и от работата ми с него мога да кажа че всичко му върву добре,батерията наистина пада бързо ако много го разцъкваш (филми ,музика и т.н)и това е нормално при положение че имаш толкова наситен с цветове дисплей и такъв мощен процессор как няма да пада,понеже тука мноо написано видях защо пада толковаа баързо батерия еми точно заради процесора няма друг ресурс да хаби повече ток от него :) ,wi-fi си бачка отлично тествах го,зарежда страниците нормално,единствения минус на браузера е че не зарежда флаш приложенията,или може заради тва че може да не ми ъпдейтнат софта ама сега се занимаам със това,са надявам в последствие че ще зарежда сичко нормално,И ПО ТОЗИ ПОВОД ИСКАМ ДА ПИТАМ ИМА ЛИ НЯКОЙ ПРОБЛЕМИ С ФЛАШ ПРИЛОЖЕНИЯ И АКО ДА КАК СА ОПРАВЯ ИЛИ ОТ КАДЕ ДА ГО ЪПДЕЙТНА,камерата също е мноооооооооооооооооого добра прави перфектни снимки,и видието сащо е на ниво,така че купувайте няяяяяяяяма да съжелявате със сигурност,и може да се каже че тва е единствен телефон на пазара без ОС със такъв здрав процесор.

KAOMA
Регистриран: 16 сеп 2010, 18:36

Мнение от KAOMA » 03 ное 2010, 19:38

Здравейте,
След дълго чудене, сравнение и търсене , какъв телефон да си взема , накрая си взех този - Samsung S8000 Jet .
Какво харесах в този GSM :
1. Прекрасният AMOLED дисплей , с 16 млн. цвята, 3,1 инча , и резолюция 800х480 пиксела , на който спокойно се гледат DivX филми без конвертиране .
Резистивният екран , върху който може да се борави освен с голи пръсти като при капацитивните но и с различни предмети - ключове , химикалки , ръкавици , стилус и т.н.
2. Добрата 5 Мр. камера, която заедно с двойната LED светкавица и мощния 800 MHz процесор , прави доста добри и бързи снимки .
3. Сравнително ниското ниво на SAR - около 0,52 W/Kg. Ако човек обича да говори по често по телефона си , и го държи близко до ухото си , се получават неприятни последици върху здравето му , колкото е по-голям този SAR .
4. Вграденият и оригинално сертифициран DivX плеер , който възпроизвежда директно неконвертирани филми . Субтитрите трябва да са вградени във филма .
5. Удобните размери и тегло , с които спокойно се борави и можеш да си го сложиш в джоба .
6. Като функций цена-качество , засега едва ли има по-добре балансиран от него .
Какво не ми хареса :
1. Липсата на операционна система .
Но не бих казал ,че е голям минус това. Досега съм имал телефон със ОС- Симбиан , и на почти всички приложения и програми ми дава ,че трябва да се серифицират , или сертификата е невалиден , или е с изтекъл срок , или трябва да се хакнат ,или работят малко и после здраво забиват . Засега с тази ОС - само темите и игрите ми работят добре , а те са Java . Но и този Samsung S8000 Jet , подържа Java игри и програми , така ,че каква полза от Операционна Система ?
Наистина доста се искушавах и с Samsung M8910 Pixon 12 , дори исках да си го взема ,но цената му не ми допадна .
Затова претегляйки всички, допадащи ми критерий си взех този - Samsung S8000 Jet . (yes)
Благодаря ви . Бог да е с вас . :)

venomcorp
Регистриран: 12 яну 2010, 16:17

Мнение от venomcorp » 01 дек 2010, 23:55

защо му е такъв мощен процесор след като дори няма операционна система?

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 05 юли 2011, 09:21

Темата е стара, но видях, че на това телефонче може да се сложи андроид, даже последната версия, което си е добра алтернатива....Искам да попитам като цяло с 1ч. разговори и 1ч. музика и малко нет колко държи батерията. Звука силен ли е? Някой ако е сложил андроид също може да сподели впечатления ;)

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 07 юли 2011, 15:51

Днес си го взех...обаче не мога да разбера откъде да сменя тона за смс...помагайте...и как да наглася интернета през wi-fi :|

Отговори