I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 14 сеп 2010, 10:11
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Иване,че си л*д и н*н*рмален всички го знаем,ама взе да ни писваш.Иди се лекувай,ж*лта книжка такава.Нямаме вина да ти търпим глупостите и тъпите въпроси на един самотен полуид*т като тебе
Аполоне б*лен бургазки мозък
mod edit: Ако имаш нещо да му казваш - на лична, скайп или m@il.
vladovn
Аполоне б*лен бургазки мозък
mod edit: Ако имаш нещо да му казваш - на лична, скайп или m@il.
vladovn
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Би ли обяснил стъпка по стъпка, как се обновява версията от 2.1 до 2.2, защото отскоро съм с телефона и нямам опит с андроид
Teгли Киес от тук,и ъпдейтвай. http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=23020100&prd_mdl_cd=GT-I9000HKDXEU&prd_mdl_name=GT-I9000&prd_ia_sub_class_cd=P]
-
А има ли начин без Kies да се качи на телефона 2.2?:|
защо с самсунг кеиса като си пусна телефона прес USB-то неиска дами разпознае телефона пише ми свързване на устроиството и това е кво да права с верся 1.5.3.10103–100 сам(blush)
Здравейте, след дълго премисляне и проучване на пазара, най- накрая си взех Самсунг Галакси С. Всъшност през цялото време исках този телефон, но изчакаха няколко месеца за да видя как ще отговори конкуренцията( НТС… ). Исках да прочета и ревюта, мнения на потребители и т.н. Постарах се да прочета всичко, което намерих на български език, както и малко ревюта в англоезични сайтове. Това ми е вторият смартфон( първият е Нокия Е51) и съм меко казано озадачен от операционната система Андроид. Затова ще Ви задам няколко въпроса( част от тях може би „глупави“). Преди това ще обясня за какво смятам да използвам телефона, за да е ясно до къде има смисъл да се отиде в „къстъмизацията“ на телефона. Първата и най- важна причина, поради която закупих телефона е дисплеят( не съм виждал по красиви изображения), втората е хардуеърът. Главното за което ми трябва е интернет, офис пакетът, видео- и музикалният плейър, малко социални мрежи и някоя и друга игра( най- вече Какуро).
1. Има ли смисъл да си „руутвам“ телефона, както и да инсталирам „лагфиксове“, които подобряват скоростта на действие и повишават резултатите в тестовете. Какво предимство ми дава, да ми е „руутнат“ телефона. Доколкото разбрах, ще мога да си инсталирам „ пиратски“ игри.
2. Какъв е риска за „юзър“ като мен да си слага неофициални версии на Фройо.
3. От къде освен от Андроид маркет, мога да си инсталирам приложения.
4. Какъв е смисълът от „таск килър“ програмите. Има ли приложения които могат да се затварят само с такъв тип програми.
5. Мога ли да си прехвърлям музика, видео и офис файлове без Киес.
6. Каква точно е полезността от Киес.
7. Може ли дадете полезни приложения, които всеки притежател на Галакси е хубаво да има.
Това е май, за сега. Благодаря Ви, предварително.
:S
1. Има ли смисъл да си „руутвам“ телефона, както и да инсталирам „лагфиксове“, които подобряват скоростта на действие и повишават резултатите в тестовете. Какво предимство ми дава, да ми е „руутнат“ телефона. Доколкото разбрах, ще мога да си инсталирам „ пиратски“ игри.
2. Какъв е риска за „юзър“ като мен да си слага неофициални версии на Фройо.
3. От къде освен от Андроид маркет, мога да си инсталирам приложения.
4. Какъв е смисълът от „таск килър“ програмите. Има ли приложения които могат да се затварят само с такъв тип програми.
5. Мога ли да си прехвърлям музика, видео и офис файлове без Киес.
6. Каква точно е полезността от Киес.
7. Може ли дадете полезни приложения, които всеки притежател на Галакси е хубаво да има.
Това е май, за сега. Благодаря Ви, предварително.
:S
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
1. Смисъл винаги има.
2. Рискът е съвсем, съвсем малък. Ако случайно го ''brick-неш'' гаранцията ти ще отпадне и ще останеш с парче пластмаса. Но до момента сигурно има точно 2-3 случая от десетки хиляди потребители. Рискът да го изпуснеш от терасата май е по-голям.
3. Има различни сайтове. Сваляш от тях, качваш на телефона, после браузваш до тях и инсталираш. Ще ти пратя най-популярния и пълен на лична.
4. Смисъл голям няма..
5. Да, от Settings отиваш на about phone, USB connection и даваш режим Mass Storage.
Като свържеш с РС-то, отиваш на notifications на телефона и даваш mount
6. Никаква
7. 3G watchdog - следи колко нет си ползвал
Andry birds - една от най-популярните игри
ASTRO - може би най-добрият файл мениджър
Barcode Scanner - сканира с камерата баркодове на приложенията
Bulgarian Keyboard
ByteTornado - download manager
Facebook S (oт Samsung Apps)
Go!Lyrics - намира текстовете на песните, които слушаш в момента
Google Googles - търси в Google по изображения, заснети с камерата
Hungry Shark - друга интересна игра
Photoshop Express - възможност да променяш изображения на телефона си
Ringdroid - правиш си рингтони директно на телефона
Robo Defence - интересна игра
RockPlayer - добър плейър
Scrabble - интересна игра
Shazam - разпознава песни, които чуваш от околната среда
Shoot Me - прави screenshot-и на root-нати телефони без froyo
Skype - ще ти трябва froyo
Talking Tom - забавно приложение
Тоss it - забавно приложение
Winamp
Zedge - приложение за wallpaper-и
в
2. Рискът е съвсем, съвсем малък. Ако случайно го ''brick-неш'' гаранцията ти ще отпадне и ще останеш с парче пластмаса. Но до момента сигурно има точно 2-3 случая от десетки хиляди потребители. Рискът да го изпуснеш от терасата май е по-голям.
3. Има различни сайтове. Сваляш от тях, качваш на телефона, после браузваш до тях и инсталираш. Ще ти пратя най-популярния и пълен на лична.
4. Смисъл голям няма..
5. Да, от Settings отиваш на about phone, USB connection и даваш режим Mass Storage.
Като свържеш с РС-то, отиваш на notifications на телефона и даваш mount
6. Никаква
7. 3G watchdog - следи колко нет си ползвал
Andry birds - една от най-популярните игри
ASTRO - може би най-добрият файл мениджър
Barcode Scanner - сканира с камерата баркодове на приложенията
Bulgarian Keyboard
ByteTornado - download manager
Facebook S (oт Samsung Apps)
Go!Lyrics - намира текстовете на песните, които слушаш в момента
Google Googles - търси в Google по изображения, заснети с камерата
Hungry Shark - друга интересна игра
Photoshop Express - възможност да променяш изображения на телефона си
Ringdroid - правиш си рингтони директно на телефона
Robo Defence - интересна игра
RockPlayer - добър плейър
Scrabble - интересна игра
Shazam - разпознава песни, които чуваш от околната среда
Shoot Me - прави screenshot-и на root-нати телефони без froyo
Skype - ще ти трябва froyo
Talking Tom - забавно приложение
Тоss it - забавно приложение
Winamp
Zedge - приложение за wallpaper-и
в
Значи пускам Kiesa намира тела и като дам (Актуализация) не намира нищо(whistle) Нов съм във тази сфера затова питам там ли трябва да търся когато се появи официално Froyo-то: Или да цъкна на (Надстройване на Фърмуера| Благодаря предварително:)
-
Нека някой който знае как се сменя кода на Kies и как се качва новия фърмуер 2.2 да обясни подробно за да си го качим всички които искаме.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Колеги, от петък имам проблем с mail client-а. използвам exchange сървър (не gmail). Това нещо категорично отказва да се сихронизира. дори след изтиване и повторно въвждане на акаунта. някой друг с подобен проблем?