E2152
Samsung E2152
Информацията не е подадена коректно - телефончето си има и блутут и слот за карта. На външен вид е доста приятен, ляга удобно в ръката и освен това е и удобен за работа. Батерията му е сравнително издръжлива.
Re: Samsung E2152
А вярно ли е, че двете карти не са едновременно активни - т.е. докато говориш по едната, не можеш да бъдеш търсен на другата?
Вярно е, телефонът е само с един родиомодул.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Това обаче не е проблем. Можеш да си направиш прехвърляне от едната към другата и обратно. В този случай, имаш активирани и двете сим-ки! ;)
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
И двете карти са активни едновременно в режим на изчакване, само като говориш по едната другата се изключва до момента на приключване на разговора. Телефончето е много хубаво имам го от няколко дни
Здравей. Имам няколко питания относно този телефон. Ще ти бъда много благодарен ако ми дадеш тази информация.
1. Колко дена кара батерията със средно натоварване?
2. Наистина ли са активни и двете карти едновременно?
3. Когато искаш да набираш от карта 2 (доколкото знам при Самсунг се задават картите като 1 и 2) трябва ли да ги размениш, което е свързано с рестартиране на телефона?
1. Колко дена кара батерията със средно натоварване?
2. Наистина ли са активни и двете карти едновременно?
3. Когато искаш да набираш от карта 2 (доколкото знам при Самсунг се задават картите като 1 и 2) трябва ли да ги размениш, което е свързано с рестартиране на телефона?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Това когата говориш по едната дръгата се изключва пробвал ли си го за да знаеш,защото много ми е чудно какъв е смисълът...Другите двусимови самсунзи не са така.Ако това е така това е голям минус:S
Аз доколкото съм чувал, когато говориш по едната ако някой те търси на другата му дава заето. Все пак да каже някой който има телефона и знае
От месец насам съм собственик на този модел двусимов телефон. В отговор на питанията ти:
1. Батерията издържа една седмица, със разговори по половин час на ден.
2. Двете карти са активни едновременно в режим на изчакване. Когато говориш по едната, другата се изключва до момента на приключване на разговора, защото този телефон е с един радио модул.
3. Не е нужно никакъв рестарт, за да избираш от сим карта номер две, а само да се натисне преди разговор страничния бутон на телефона.
1. Батерията издържа една седмица, със разговори по половин час на ден.
2. Двете карти са активни едновременно в режим на изчакване. Когато говориш по едната, другата се изключва до момента на приключване на разговора, защото този телефон е с един радио модул.
3. Не е нужно никакъв рестарт, за да избираш от сим карта номер две, а само да се натисне преди разговор страничния бутон на телефона.