S8500 Wave

dimitrzl
Регистриран: 18 авг 2009, 14:00

Re: Samsung S8500 Wave

Мнение от dimitrzl » 17 ное 2010, 21:32

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ти ми изпълни душата със смях. Наистина доста се развеселих със коментара ти. :D

P.S. Моля те ако имаш някакви подобни методи за почистване или каквото и да е било, не ги споделяй защото току виж някой те взел за пример и си прецака телефона.

ScorpiMorpi
Регистриран: 23 дек 2009, 15:58

Мнение от ScorpiMorpi » 18 ное 2010, 11:40

Все пак е по-добре от препарати предназначени за избелване както някой предложи. Колко странен е човешкия ум и нещо дори и гениално да е може да бъде изкарано от някой за глупост :| Аз винаги си купувам телефони който са в топ 5 за годината и всички ги почиствам по този начин и не се е повредил нито един. Имам н95 от преди 4-5 години (8гб) и ако го видиш ще кажеш, че сега е изкаран от магазина. А слайда си го ремонтирах от един клип в YouTube и работи по-добре даже и от нов. И то с лепенка изолирбанд ?! Е разбира се ще се намери и някой като теб да каже, че е глупост. Да ти издам ли и друга тайна ? Всички смартфони са пълни с такива маааалки прости идейки за да може в такова компактно устройство да се съберат всички нужни екстри......няма смисъл да ти разяснявам каквото и да било защото няма да може да ме разбереш....(whistle)

zaho_cool
Регистриран: 13 дек 2006, 21:14

Мнение от zaho_cool » 18 ное 2010, 15:32

Здравейте гледах едно клипче Samsung Wave Flashing Guide някой може ли да ми каже за какво точно служи това флашване и какво се печели от това?

ScorpiMorpi

Мнение от ScorpiMorpi » 18 ное 2010, 16:48

Предполагам, че това е упътване как да си флашнеш телефона ако имаш компютър и обикновен дата кабел за телефона. Най-много телефони са "умряли" именно от такива опити. В сервиза го правят със специален кабел и софтуер за тази цел. Флашването прави следните неща - отключва телефона към всички оператори (примерно ако телефона работи само към един оператор) , освобождава да си правите ъпдейти без да сте вързани към оператор - много гадно нещо ъпдейтите да се свалят през оператор и взима много големи пари аз съм давал 20-30 лева на нокията. Доколкото знам флашването възстановява също така и заводските настройки. Ако телефона има Pin-код и не го знаете ще го отключи. Ако се решите на подобна стъпка по-добре копирайте всичко възможно и ценно за вас от телефона някъде на сигурно място защото всичко се изтрива. В сервиза за запазване на информацията ще ви вземат още пари и то не-малко :| Все пак не ви съветвам да пробвате .....:S

jiva6kina
Регистриран: 13 сеп 2010, 21:08

Мнение от jiva6kina » 20 ное 2010, 16:02

Някой имал ли е проблем с светкавицата? Настроена е на включена и пак не свети.

ScorpiMorpi

Мнение от ScorpiMorpi » 20 ное 2010, 23:42

Нямал съм описания от теб проблем със светкавицата, но единственото, което се сещам, че би ти помогнало е да направиш Reset на настройките на камерата. Пускаш камерата както когато искаш да снимаш. После цъкаш на настройки - иконката долу вляво на дисплея ти. Ще ти отвори още едно меню. Едното е с иконка на фото апарат а другата иконка е като гаечен ключ. Цъкаш на гаечния ключ и ще ти отвори ново меню. Най-отдолу е RESET Seting . Цъкаш на него и ти нулира настройките на камерата. Ако това не помогне проблема ти е по-сериозен отколкото си мисля и е най-добре в сервиз да отидеш :S:| Сетих се за още нещо, което на мен ми помага и за други проблеми(понякога не мога да свалям от СамсунгАппс) Изключвам и включвам телефона. Така ако проблема е софтуерен пак би трябвало да изчезне. Нещо като рестарта на компютъра (yes)

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 21 ное 2010, 14:56

Няма ли вече и в Kies да се появи ъпдейта за Bada OS?!Интересно ми е да видя какви промени ще има!;)

sslazio1900
Регистриран: 26 юли 2010, 15:03

Мнение от sslazio1900 » 21 ное 2010, 21:01

Ако питаш дали светкавицата свети като я включена естествено че не.Работата и е да светва като снимаш а не като държиш телефон-а в режим Камера.Ако все пак не светва дай reset както ти казаха и найстина ако не стане значи имаш найстина проблем.

pecio666
Регистриран: 29 май 2010, 19:40

Мнение от pecio666 » 26 ное 2010, 11:20

Хора, здравейте!
Виждам, че тук има доста разбиращи,
та да ви помоля за мнение.
Скоро ще сменям старата тухла
и със сигурност новата ще е SAMSUNG,
но се колебая между
S8500 и GALAXY S.
GALAXY-то е с по-голям дисплей и с Android, но е доста пластмасов,
а пък S8500 е по-метален и със светкавица,
не мога да избера.
Моля, дайте мнения.
Благодаря!

ScorpiMorpi

Мнение от ScorpiMorpi » 26 ное 2010, 12:10

На мемори-картата си бях инсталирал много хубави игри, но след токов удар когато телефона и компютъра бяха свързани ми се изтри всичко (angry) . За моя голяма изненада когато исках пак да си ги сложа от СамсунгАппс ...вече бяха платени повечето. Явно от Самсунг почват с дрането на кожите. Не е лошо да си направим един каталог на всичко хубаво и да си ги разменяме. Най-лесно ще е ако са свалени със KIES. Ако някой има Кролл и Нийд Фор Спийд моля ако може да ми ги даде :|

Отговори