I9000 Galaxy S

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от Samsung Galaxy S II » 22 ное 2010, 14:18

Радвам се че при теб всичко е на шест но уви при мен само тази секция се бъгна тотално,дори не ми дава да отварям съобщения,получава се черен екран вибрира два пъти и след това ми дава системно съобщение за затваряне на съобщението. 2.2 го свалих през Kies, пробвах и двата варианта, но уви секцията за смси е тотално бъгната... ако знаеш как да го оправя това ще ми помогнеш много.

tari_84
Регистриран: 03 ное 2010, 20:11

Мнение от tari_84 » 22 ное 2010, 14:59

здравеите..сега звъннах на самсунг българия да ги питам за ъпдейт на 2.2 кога шее възможен.и една любезна дама ми каза,че галакси с вече е в списъка на саита на телефоните които могат да се ъпдеитват но ми препоръчва ако телефона ми работи добре да не го ъпдейтвам само за да имам по нов софтуер,при което аз и казах,че нямам някаква мания да имам наи новия софтуер но съм чел,че с него ще имам флаш плеър и още нови нешта.а тя ми каза,че щом сега нямам флаш значи и при 2.2 няма да имам.

чуда се дали тая дама беше компетентна по тези въпроси или индиректно си ме предупреди да не пипам тела щото има някакаф проблем с 2.2 и да не го прецакам,защото ми даде някакав номер на сервиз да ги питам тях

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 22 ное 2010, 15:08

Дамата е била идиот. За жалост, има прекалено много хора, които бъкел не разбират от работата си...
Флашвай си спокойно. Вероятността да го прецакаш е под 1% и не намаля дори да го дадеш в сервиз. Проблем с 2.2 няма.
Аз след ъпдейта не съм имал никакви проблеми (като изключим, че Talking Tom Pro) нещо ми се затваря...

Ereb
Регистриран: 25 окт 2010, 20:25

Мнение от Ereb » 22 ное 2010, 19:25

Някой все пак има ли идея относно игрите ,защото един приятел с DHD си ги качва свободно и се чудя дали при SGS няма нещо по специално, което трябва да се направи.

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 22 ное 2010, 19:36

След [B]Hard reset[/B] [B]всичко се оправи[/B], много благодаря за съвета на [B]Ruskia_bg[/B].(yes) спести ми 30 лева за сервиз :)

Днеска между другото се чух и със сервиза в София за Samsung и от там ми казаха че е излязла вече най новата версия за България официално , който се притеснява да си е качи може да го направи през сервиза, ако ви е гаранционен е безплатно за всички, ако не сте от софия го дайте на този който ви е дал гаранцията те го пращат до софия и след качването на най новия ъпдейт 2.2 ви го връщат.

Ако не ви се чака отидете 3 мнения надолу за да си качите 2.2 става за не повече от 5 минути :)
Успех :)

Има много нови неща в новия ъпдейт Froyo .
Работи много по бързо и не лагва както преди, има пълен Flash 10.1 vbox 7 върви без проблем, по бързо се свързва с Wifi рутера. Сега страниците са малко по тежки и мултитъча леко лагва при зумване но това е защото отваря напълно страниците с всичкия flash в тях:). Добавено е търсачка в контактите както и при натискане на копчето за старт се появява и оция за включване и изключване на за свързване през интернета на оператора, с едно кликване и всичко се спира или пуска а не както преди да се прави с бъгави програми или с задаване на фалшива точка за достъп през оператора.
Появява се и пускане на сателитно търсене в падащото меню. Галерията работи много по бързо, светкавично се зареждат снимките и зумването на снимките е почти два пъти по голяма от преди. Има вече и хоризонтално разглеждане на контактите както и музикалния плеър. Има и нов плеър за гледане на клипове и музика, всичко е улеснено и е по удобно, общо взето всичко е подобрено в телефона, мога да кажа че е на нивото на ахфон4 който вчера разцъках да видя пак за какво иде реч, той ми се стори че работи по бавно от Galaxy S,но иначе е плавно.
Ако се сетя нещо друго което съм пропуснал ще пиша пак, който има някакви въпроси да пита, ще отговоря на всеки.

meryllin
Регистриран: 20 апр 2010, 12:23

Мнение от meryllin » 22 ное 2010, 22:06

Реших да ъпдейтна киес 1.5.3 последната версия,ами то стана 2 часа нещо си сваля:|гледах в сайта има uninstallkies то за какво е?Да взема да истрия моят и да сваля от сайта ли:|

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 22 ное 2010, 22:41

[B]Ето и един много полезен клип как да свалим Kies и да инсталираме Android 2.2 "Froyo[/B]

http://www.samsung.com/uk/support/howtoguide/supportHowToVideoPopup.do?howto_vdo_seq=579&map_seq=42978

Да от сайта на [B]Samsung България[/B] сваляте [B] Kies [/B]
http://www.samsungmobile.bg/support/softwaremanuals/softwareUpdateMain.do

в [B]Kies отиваш в надстрояване на фърмуера[/B]/ това се намира долу в дясно на прозореца иконата е втората от дясно на ляво иконата е телефонче с черта до него , самото сваляне и инсталиране става за 5 мин.

Успех ако има нещо питай.(flower)

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 22 ное 2010, 22:54

Да питам къде е компаса, вчера го намерих днеска немога да се сетя къде беше. за Froyo 2.2?

meryllin
Регистриран: 20 апр 2010, 12:23

Мнение от meryllin » 22 ное 2010, 23:06

И аз така си мислех че трябва на ново да сваля киеса,но като отворих стария ми даде направо актуализация и аз казах ОК но то 2ч. и нещо сваля цяла вечер,сега го дейнсталирах и на ново свалям киес;)да видим какво ще направя!

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 22 ное 2010, 23:10

Има нова версия на Кейс 1.5.3.10103.102 ,инсталира и нови драйвери за телефона.
Не може да се пачва за сега утре ще има нова версия на пачара !!!

Отговори