S5230 Star
Re: Samsung S5230
Хора нищо особенно не си го копуваите не си заслужава !!!!(angry) аз имах такав просто един доста обикновен телефон ;);)
Здравейте. След като прегледах доста оферти реших да се спра на този телефон за подарък за майка ми. Четох доста по форумите и повечето казват, че батерията е доста издържлива като за тъч телефон. Прегледах офертите на 3те мобилни оператора и ми направи впечатление, че тези на Виваком са много по-изгодни. При един и същ тарифен план като цена разликата е между 50 и 80 лв по-евтин ако го купя от Виваком.
Ето защо искам да попитам ако някой е купувал този модел от Виваком дали е имал някакви проблеми и по-конкретно, батерията наистина ли държи по 5-6 дни. Четох в едно ревю, че имало проблем с говорителя и човекът отсреща не чувал добре?Може ли по-ниската цена да е за сметка на качеството или не би трябвало да се притеснявам? Тъй като ще подарявам този телефон, наистина доста се колебая и ще съм благодарен на всеки който ми помогне с някаква информация.
Ето защо искам да попитам ако някой е купувал този модел от Виваком дали е имал някакви проблеми и по-конкретно, батерията наистина ли държи по 5-6 дни. Четох в едно ревю, че имало проблем с говорителя и човекът отсреща не чувал добре?Може ли по-ниската цена да е за сметка на качеството или не би трябвало да се притеснявам? Тъй като ще подарявам този телефон, наистина доста се колебая и ще съм благодарен на всеки който ми помогне с някаква информация.
Моя го взех от Глобул преди доста време (почти година) и спокойно мога да кажа, че батерията ми държи почти седмица. Не говоря кой знае колко ( 20мин на ден), но все пак мога да кажа, че телефона си заслужава парите. Не си мисли, че е кой знае колко ефтин. Така е, понеже е старичък модел вече (поне на година) и са му сваляли цената доста пъти. Но ако мислиш, че майка ти може да се справи с тъч-взимай го!
-
- Регистриран: 06 ное 2010, 17:34
Az mislq da si go vzema, ne sum mnogo sigurna.. iskam da wi pittam moga vi da si kacha Skype i shte moga li da wlizam v Internet.. ili trqbva da si vzema Samsung S5230 Star WiFi ???(cyber)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
За влизането в интернет е по-добре да си купиш S5230W Star Wi-Fi .
kupih si go i sajalqvam nito temi ima wallpaper trudno senamira pc studioto trqbva da pi6e6 4e si ot kitai pulen absurd imm g600 mn po dobur pravi6 si temite pone izpusnah go ot 3ti etaj ne e mrudnal(no)
kupih si go i sajalqvam nito temi ima wallpaper trudno senamira pc studioto trqbva da pi6e6 4e si ot kitai pulen absurd imm g600 mn po dobur pravi6 si temite pone izpusnah go ot 3ti etaj ne e mrudnal
ха телфона е 6 точки има си сичко само да знаеш каде да тарсиш има теми ;)не си тарсил :)
Бях намислил да взимам телефона от Виваком, но сега ми попадна една подобна оферта от Мтел и искам да попитам някой знае ли дали Мтел са кодирали този модел само към тяхната мрежа или не правят вече тази простотия (angry) Колко би ми струвало да го разкодирам.
Здравейте, отново. Купих телефона, но има един дразнещ проблем. Когато батерията е паднала докрай, телефонът започва да писука или ако изключа звука да вибрира. Не успях да намеря начин да изключа предупредителния сигнал или вибрация, когато вече индикатора на батерията е без нито една черта. Някой може ли да ми даде съвет как мога да реша този проблем? Благодаря предварително !