I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Можешли дами кажеш как да синхронизирам контактите със Фасебоок ,че да ми излизат техните снимки в телефонния указател?
Настройки-Акаунти и синхронизиране-там добавяш акаунта(yes)
ok от самото начоло мие добавен фасебоок акаунтта,но не синхронизира със мойте контакти,или може би трябва в телефона даги копирам!
Ахааа сега го направих,от менюто на телефонния указател стана;)
Ако сте с 2.2 Froyo можете да си оправите буквите в Contacts, като си инсталирате SGS TOOLS , повече информация на www.galaxy-bg.net :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Не виждам никаква разлика, би ли обяснил каква е?
И аз не виждам нищо различно:|
Здравейте,
имам един въпрос относно онлайн магазините в сайта, защо се продава толкова евтино телефона (775лв), като в европа е около 450 евро и нагоре. Обикновено тук са надути цените, а там е евтин. Сигурно ли е, че телефона е оригинален или става дума за втора упротреба телефон с нов панел и ъпдейтнат софтуер?
имам един въпрос относно онлайн магазините в сайта, защо се продава толкова евтино телефона (775лв), като в европа е около 450 евро и нагоре. Обикновено тук са надути цените, а там е евтин. Сигурно ли е, че телефона е оригинален или става дума за втора упротреба телефон с нов панел и ъпдейтнат софтуер?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Нови са, вземай няма да съжеляваш. Всички би трябвало да са произведени в Корея. Моя е такъв.Питай къде е произведен преди да си поръчаш.
хора някои да знае каде е цифровия компас?гледах в нета наистина има компас ма си има иконка за него а аз нямам такава иконка в менюто.