I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung I9000 Galaxy S
В маркета пиши Compass и си готов има няколко приложения.(yes)
JUST COMPASS E PO GOTIN(beer)(beer)(beer)
-
Ще го имам в предвид, незнам защо но досега не ми е идвало на ум да се ориентирам с компас, ползвам винаги Google Maps.(yes)
-
В Android Market се появи нова, безплатна бета версия на [B]Winamp[/B] (0.9.2), която донася на музикалните фенове няколко нови екстри в сравнение с предната версия 0.9.1. Най-значимото подобрение е, че вече с Winamp beta ще можете да пускате музика директно от вашия компютър към вашия Android телефон през Wi-Fi. Плеърът също поддържа до 40 000 радио станции, което е страхотно, защото ви позволява да слушате, да речем полско джас радио през всяко време от денонощтието. На всичко отгоре, от Nullsoft обещават да предоставят по-добър и лесен за използване интерфейс. За повече информация, отворете WinAmp линка отдолу.
-
- Регистриран: 04 апр 2008, 14:17
Здрасти,
Всичко това звучи бомба, но имам известен проблем с проклетия Кийс... Изобщо не може да ми намери телефона, нон стоп е в статус Searching for device или нещо подобно... Ънинсталирах, инсталирах пак и нищо... Интересното е (или не чак толкова), че и като Mass storage не мога да го вържа вече. С Уиндоус 7 съм и предполагам Кийс го поддържа? Имаш ли представа как да оправя това, че скоро ще счупя или компютъра или телефона.. :(.
Бтв, не знам дали точно тук трябва да го напиша това, сори :)
Също така Хотмейла ми от месец насам постоянно ми дава Connection error, при положение, че изобщо не съм сменяла никакви настройки.
Мерси предварително и пак сори, ако това не е правилното място... :)
Всичко това звучи бомба, но имам известен проблем с проклетия Кийс... Изобщо не може да ми намери телефона, нон стоп е в статус Searching for device или нещо подобно... Ънинсталирах, инсталирах пак и нищо... Интересното е (или не чак толкова), че и като Mass storage не мога да го вържа вече. С Уиндоус 7 съм и предполагам Кийс го поддържа? Имаш ли представа как да оправя това, че скоро ще счупя или компютъра или телефона.. :(.
Бтв, не знам дали точно тук трябва да го напиша това, сори :)
Също така Хотмейла ми от месец насам постоянно ми дава Connection error, при положение, че изобщо не съм сменяла никакви настройки.
Мерси предварително и пак сори, ако това не е правилното място... :)
Още ли се борите да сдвоите телефонът с ПЦ то си?!!!
kies просто е мега скапан, но това е положението - форматирай вътрешната sd карта на телефона и ще се свържеш
-
Ох, леле мале, отиде ми музичката, която подбирах сто часа :). Мерси за помощта, ще пробвам... ТЪП Кийс!!!!!
Тенкс :)
Тенкс :)
-
Да, ужасяващ е, бях се отказала преди време, но сега искам да си ъпдейт-на до Фройо... Егати излагацията с тоя Кийс...! Ще последвам съвета на един човечец тук да си форматирам СД картата и пак да пробвам. Да видим дали ще поскъсам някое и друго кило нерви този път... :)
Izvinete me za latinicata,no pisha ot telefona.Probval li si settings - aplications -development - usb debugging.Mislq che moje i da se opravi. ;)