S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
ok. ama kartata na BG. ne e palna
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000048707&listYN=Y
Need for speed SHIFT безплатно!!!! Не знам до кога...
Need for speed SHIFT безплатно!!!! Не знам до кога...
Skorpimorpi, що не пуснеш една нова тема за игри? Хем по-прегледно, хем да може да се намира от хора които се интересуват от темата (че да прехвърлиш 50 страници в този форум тука си е постижение). ;)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
И аз така исках да е отделна тема ама не ми дават и ми блокират форумите. Нали бях направил за скайпа и за гледане на филми с БГ субтитри и ми ги блокираха :| Това било мястото за тоя телефон (angry) ако не ме баннат в най-скоро време, че взе да ми писва от администраторите( от някой само) . Играта Need for speed SHIFT е пусната безплатно само за първите 500 000 потребители след това пак ще е платена. Тези, които вече я имат могат да си направят ъпгрейд (woo) И побързайте, че брояча може да не отчита вярно :P
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Програмата bControl12 (woo)
Днес в Самсунг Аппс са пуснали една много интересна програмка bControl12. Тя управлява компютъра като телефона може да се превърне на 4 неща - мишка , клавиатура , джойстик и .....волан за управление на игрите с коли и др. За целта е нужно компютъра и телефона да са свързани към един рутер. Освен това за да стане всичко трябва да свалите една програмка за компа за да даде адреса на управление на рутера (обикновено е 192.168.1.100) и порта (26001). Ето тук е програмката за компютъра www.mobbcore.com . Инсталирате я и тя ще ви даде данните. После пускате Wifi na tel-a i програмата bControl12 и влизате в Connect2PC и вкарвате данните, които ви е дала малката програма на компа(има иконка в лентата с инструментите). Избирате какво да управлява телефона и какво да стане.....и готовооооо. Може да е мишка, клавиатура, джойстик и волан с педали (woo) Доколкото четох ще има още една версия след време за връзка през Bluetooth (woo) което за мен ще е по-добрия вариант ;)
Днес в Самсунг Аппс са пуснали една много интересна програмка bControl12. Тя управлява компютъра като телефона може да се превърне на 4 неща - мишка , клавиатура , джойстик и .....волан за управление на игрите с коли и др. За целта е нужно компютъра и телефона да са свързани към един рутер. Освен това за да стане всичко трябва да свалите една програмка за компа за да даде адреса на управление на рутера (обикновено е 192.168.1.100) и порта (26001). Ето тук е програмката за компютъра www.mobbcore.com . Инсталирате я и тя ще ви даде данните. После пускате Wifi na tel-a i програмата bControl12 и влизате в Connect2PC и вкарвате данните, които ви е дала малката програма на компа(има иконка в лентата с инструментите). Избирате какво да управлява телефона и какво да стане.....и готовооооо. Може да е мишка, клавиатура, джойстик и волан с педали (woo) Доколкото четох ще има още една версия след време за връзка през Bluetooth (woo) което за мен ще е по-добрия вариант ;)
здравейте някой може ли да ми каже как да си сложа скайп на такъв телефон.всъщност имам някакво java изпълнение но смених оператора (мтел-->вивател) и сега на този оператор не ми се сварзва,а преди сам влизал пак от този оператор.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Отиваш в менюто на Игри и други -долу на екрана по средата има бутон с три точки -докосваш и ти излиза меню като избираш връзки и отмяташ Vivacom internet и готово.
братле много съм ти благодарен имаш почерпка от мен :)(yes)
kolegi pomagaite molq 4e sq пъk facebooka ne mi otvarq.izpisva mi 4e mi e svar6ilo vremeto
Добре де защо само на мен ми се появява празна папка DownloadedAppPackages вместо BadaAplications?:S(angry) Какво да направя, че да ми се появи тази папка за да мога и аз като вас да си инсталирам тези игри?На всякъде в менютата съм отметнал всичко да се запаметява на картата памет!В приложения също съм сложил отметка всичко да се инсталира на картата памет!Ако махна картата не мога да играя игрите защото изписва да сложа картата!Но когато я отворя през компютъра вътре няма нищо!Даже я форматирах 2 пъти за по сигурно, но пак без ефект!Ако някой знае къде е проблема нека пише!Иначе телефона си работи без грешка-перфектен е!