I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
[Quote]как да си спра услугата за данни[/Quote]
Предполагам, че за това става дума: Settings-wireless&network-mobile network - махаш чавката.
Горната "пътечка" е от менюто на HTC Desire HD, предполагам, че на Galaxy S менюто ще е подобно.
Пиши какво си направил.
Поздрави.(yes)
Предполагам, че за това става дума: Settings-wireless&network-mobile network - махаш чавката.
Горната "пътечка" е от менюто на HTC Desire HD, предполагам, че на Galaxy S менюто ще е подобно.
Пиши какво си направил.
Поздрави.(yes)
Здравейте,
Искам да попитам дали някой знае от къде мога да сваля уйджет за Samsung I9000 Galaxy S, така че, когато искам да "загася" екрана след разговор / ползване по-бързо от зададеното време по подразбиране, да натисна иконката на дисплея.
За да извърша това упражнение сега, трябва да натисна за кратко време страничния бутон за включване и всеки път треперя да не се "изплесне" телефона ми от ръката.
Благодаря предварително !!
Искам да попитам дали някой знае от къде мога да сваля уйджет за Samsung I9000 Galaxy S, така че, когато искам да "загася" екрана след разговор / ползване по-бързо от зададеното време по подразбиране, да натисна иконката на дисплея.
За да извърша това упражнение сега, трябва да натисна за кратко време страничния бутон за включване и всеки път треперя да не се "изплесне" телефона ми от ръката.
Благодаря предварително !!
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Има един куп lock screen widgets в маркета
Извинявам се много,ама това някаква шега и е? Ако от Самсунг смятат да вадят този телефон от снимката,ще е много голяма пр.....а за тези,които са си взели "старото" Галакси.
Благодаря ти, просто не знаех какво да дефинирам в търсачката на маркета.
Боянчо,
за пет дни, откакто го имам Galaxy-то,
така свикнах с виртуалната клавиатура,
толкова е удобна, включително и българската,
че хардуерна просто не ми трябва!
[B]Аман от лисици и кисело грозде!
[/B]Купи си го, пък кажи след някой ден, че съжаляваш!!!!!
за пет дни, откакто го имам Galaxy-то,
така свикнах с виртуалната клавиатура,
толкова е удобна, включително и българската,
че хардуерна просто не ми трябва!
[B]Аман от лисици и кисело грозде!
[/B]Купи си го, пък кажи след някой ден, че съжаляваш!!!!!
Хубаво ти беше мнението преди едита. Какво побесня? Защо да е кисело гроздето? Ти не ми гледай аватара,че е с Нокия 2110 :D
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
С версия 2.1 на андроид поне аз не намерих начин да стане. Във фройо е както jorjino е написал.
Сори, пич,
все още много му се кефя на телефона!
PEACE!!!:D:D:D
все още много му се кефя на телефона!
PEACE!!!:D:D:D
А случайно не мислиш че може и да съществуват хора, които не обичат слайдери и не щат телефона да им става по-дебел и по-тежък заради хардуерна клавиатура, след като и софтуерната им върши работа.