S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Аз искам да питам има ли видеоплейър за гледане на видео с невградени субтитри?
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Има такъв плеър за гледане на филми с невградени субтитри. Казва се Napi Player. Бях направил отделна тема ама заради един тъпанар ми я блокираха (angry) Трябвало да е тук :X Ето ти линк подробно съм обяснил как става http://www.mobilebulgaria.com/forum/309584/1/0/0/samsung-wave-8500s-гледане-на-филми-с-бг-субтитри-
здр колеги някой може ли да каже как мога да гледам клипчета в vbox7,какво е небходимо и защо не мога да гледам клипове в ютуб с включените ми пакетни мегабайти.благодаря
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
тази синхорнизация на указателя с фб например за какво иде реч...
иначе от вбокс няма как да гледаш клипове тъй като все още нямат мобилна версия а има неща в тубата който не тръгват на телефона и ако е пакет неограничен интернет който предлага глобул насича си за това само през безжичната мрежа.
иначе от вбокс няма как да гледаш клипове тъй като все още нямат мобилна версия а има неща в тубата който не тръгват на телефона и ако е пакет неограничен интернет който предлага глобул насича си за това само през безжичната мрежа.
Ами когато направиш синхронизация с Facebook автоматично пред името в телефонния указател се появява снимката на всички хора, които си синхронизирал.Появява се информация за рожден ден, e-mail и общо взето не е кой знае какво!
А някой пробвал ли е синхронизацията с Gmail???
Полезна информация, благодаря!
А знаеш ли по какъв критерий синхронизира?
Примерно ако при мен в телефона е Пепо, а във фейсбук Петър Стоянов, ще се закачат ли, ако примерно имат еднакъв телефон, или имейл? Ако случайно си обърнал внимание. :)
А знаеш ли по какъв критерий синхронизира?
Примерно ако при мен в телефона е Пепо, а във фейсбук Петър Стоянов, ще се закачат ли, ако примерно имат еднакъв телефон, или имейл? Ако случайно си обърнал внимание. :)
Аз пробвах. Получих 300 нови контакта в гмаил, понеже имената бяха различни и никъде нямах в телефона запаметени имейли, така че да ги сравнява. Но и в гмейл нямах почти никакви контакти, та може и никой от тях да не се е повтарял. нй добре си сложи сегашните контакти на бекъп някъде и пробвай какво става. Ако не ти харесва - трий и връщай старите :)