S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Надявах се да са отстранили бъга с алармата, но днес пак си поспах до късно. Добре, че е неделя. За два месеца вече трети или четвърти път се случва.
Какъв е този бъг на алармата?Аз не съм имал подобен проблем!
Ами алармата е активирана за определен час , но не звъни. Може би е само при определени бройки, но четох и други хора да се оплакват. Вече се будя с два телефона, че не мога да разчитам на нашата мила Вълничка, кога ще звънне и кога не:(
Да, и аз имам съшия проблем с алармата! (angry)
Освен че се е случвало, някоя от алармите да не звъни. Вчера се опитах да блокирам един досаден телефон, за изненада телефона продължи да звъни. Изтрих го, от контакти, запаметих го отново и се оправиха нещата. Същото е ставало при календара, ако не ме предупреди събитието го трия. На ново го запаметявам и проблема се оправя. Това нещо при нокиа и сониериксон не е ставало.
Искам да попипам след като направихте ъпдейта до 1.2 игрите които сте имали инсталирани по пиратския начин(платените игри които се инсталират като се заменят имената и папките) дали се запазиха?
Някой знае ли каква е паролата за телефона в Меню>Настройки>Защита - иска да въведа от 4 до 8 цифри. Телефона не е заключван с парола, а при опит за нулиране на някои настройки ми иска парола за телефона - като въведа някакви цифри ми казва "грешна парола".
Предполагам, че след като си прочел инструкцията за експлоатация си сменил паролата и сега не я помниш. Пробва ли със всички възможни твои цифрени пароли?
Никога не съм му слагал парола...Предполагам че има някаква фабрична, но не я знам. Опитах с 0000, 1234, 00000000, 12345678 и др. но винаги ми казва "грешна парола". Ако някой знае нещо по въпроса моля да пише.
Най-добре се обърни към оператора , от когото си го закупил.Ако има фабричен код те го знаят