S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Браво ... GPS и скайп говорилня ... страшни са ти критериите за смартфон с нова операционна система :D
А колкото за цената , ако извадим разликата между galaxy S и wave ... ще ми останат пари да си купя истински , функционален GPS приемник :D без да слагам цената на стойката с която си закачаш телефона на предното стъкло.
Да не говорим , че по-скъпия няма светкавица ... как са снимките със смартфона на тъмно ;)
Честито на печелившите които си имат WAVE - красив и функционален смарт телефон с размери на телефон ...
А на тези с телефони почти с размери на GPS приемник натъпкан в джоба си им пожелавам приятно пътуване
(whistle)
А колкото за цената , ако извадим разликата между galaxy S и wave ... ще ми останат пари да си купя истински , функционален GPS приемник :D без да слагам цената на стойката с която си закачаш телефона на предното стъкло.
Да не говорим , че по-скъпия няма светкавица ... как са снимките със смартфона на тъмно ;)
Честито на печелившите които си имат WAVE - красив и функционален смарт телефон с размери на телефон ...
А на тези с телефони почти с размери на GPS приемник натъпкан в джоба си им пожелавам приятно пътуване
(whistle)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Браво достоен отговор.Напълно споделям мнението ти и да се надяваме че с Бада 2.0 ще има изненади разбира се положителни
Прекрасно се събира в джоба и е по-удобен за писане за хора с по-едри пръсти (като мен).
GPS-а си е коректен и бърз - не се налага да си вземам отделно навигация.
Освен това НЕ ползвам Skype, а Fring - с него мога да провеждам не само разговори, но и видеоразговори!
Дори GPRS/EDGE и 3G-то на Wave е мудно:
Wave -> GPRS Class 10; EDGE Class 10; HSDPA 3.6 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
Galaxy S -> GPRS Class 12; EDGE Class 12; HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Само не ми казвай ама аз не ползвам интернет от оператора затова не ми трябва по-бързо 3G.
Аз съм го взел с интернет пакет (1 GB) и си ползвам спокойно интернет, където и когато поискам, а не само в WiFi зоните (барчета, хотели и т.н.)
[B]DLNA[/B] да ти говори нещо или за пръв път чуваш (виждаш) това ?
Чувал ли си за[B] Team Viewer[/B]: http://www.teamviewer.com/download/mobile.aspx ???
[Quote]Samsung [B]Galaxy S ще е първият смартфон получил WiFi Direct стандарта, разрешаващ трансфера на данни от крайно устройство към крайно устройство използвайки WiFi, без да е необходима точка за достъп[/B] (AP).
WiFi Direct може да се използва за синхронизация, игри в мрежа, споделяне на файлове и мултимедия, принтиране и много други. С увеличаване броя на WiFi Direct сертифицираните устройства, може да се окаже, че Bluetooth е излишен. Времената се менят, скоростите се покачват, а WiFi скоростта е по-висока от тази при Bluetooth.[/Quote]
За Android има програмка, с която мога да звъня напълно безплатно в USA и Canada през WiFi/3G на телефона без да плащам и 1 ст. на оператора.
Както и USB Webcam - телефона ти може да се ползва за WEB камера (естествено си имам вградена 2 MPx на лаптопа).
Дистанционно за Blu-Ray филмите на PC/TV с WiFi: http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp (скрийншота)
Има и още предимства, ама не ми се изброяват сега и няма смисъл да споря с човек, който се е прекарал с BADA.
GPS-а си е коректен и бърз - не се налага да си вземам отделно навигация.
Освен това НЕ ползвам Skype, а Fring - с него мога да провеждам не само разговори, но и видеоразговори!
Дори GPRS/EDGE и 3G-то на Wave е мудно:
Wave -> GPRS Class 10; EDGE Class 10; HSDPA 3.6 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
Galaxy S -> GPRS Class 12; EDGE Class 12; HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Само не ми казвай ама аз не ползвам интернет от оператора затова не ми трябва по-бързо 3G.
Аз съм го взел с интернет пакет (1 GB) и си ползвам спокойно интернет, където и когато поискам, а не само в WiFi зоните (барчета, хотели и т.н.)
[B]DLNA[/B] да ти говори нещо или за пръв път чуваш (виждаш) това ?
Чувал ли си за[B] Team Viewer[/B]: http://www.teamviewer.com/download/mobile.aspx ???
[Quote]Samsung [B]Galaxy S ще е първият смартфон получил WiFi Direct стандарта, разрешаващ трансфера на данни от крайно устройство към крайно устройство използвайки WiFi, без да е необходима точка за достъп[/B] (AP).
WiFi Direct може да се използва за синхронизация, игри в мрежа, споделяне на файлове и мултимедия, принтиране и много други. С увеличаване броя на WiFi Direct сертифицираните устройства, може да се окаже, че Bluetooth е излишен. Времената се менят, скоростите се покачват, а WiFi скоростта е по-висока от тази при Bluetooth.[/Quote]
За Android има програмка, с която мога да звъня напълно безплатно в USA и Canada през WiFi/3G на телефона без да плащам и 1 ст. на оператора.
Както и USB Webcam - телефона ти може да се ползва за WEB камера (естествено си имам вградена 2 MPx на лаптопа).
Дистанционно за Blu-Ray филмите на PC/TV с WiFi: http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp (скрийншота)
Има и още предимства, ама не ми се изброяват сега и няма смисъл да споря с човек, който се е прекарал с BADA.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Смартфоните далеч не са сред приоритетите в живота ми и за това ще те разочаровам но няма да влизам в глупави спорове. Ясно е че и двата телефона имат предимства и недостатъци според това кой за какво ги е купил.
Това което искам да ти кажа обаче е , че не ти прави чест да влизаш тук и да казваш кой с какво се е прекарал ... щото това говори достатъчно за теб самия.
ВСЕКИ СИ КУПВА ТЕЛЕФОН СПОРЕД НЕЩАТА КОИТО ЩЕ ПОЛЗВА !!!
Ако ти с 1гб. на месец можеш да разгърнеш пълните възможности на супервеликия си телефон без да те натоварят ... ползвай си го със здраве (yes)
Аз за себе си съм преценил , че българските оператори не са дорасли за това , а когато това стане и твоя и моя телефон ще са без пари ;)
За всички предимства които искаш да ми изтъкнеш си има устройства предназначени за това ... само едно нещо няма - УНИВЕРСАЛНО !!!
Това което искам да ти кажа обаче е , че не ти прави чест да влизаш тук и да казваш кой с какво се е прекарал ... щото това говори достатъчно за теб самия.
ВСЕКИ СИ КУПВА ТЕЛЕФОН СПОРЕД НЕЩАТА КОИТО ЩЕ ПОЛЗВА !!!
Ако ти с 1гб. на месец можеш да разгърнеш пълните възможности на супервеликия си телефон без да те натоварят ... ползвай си го със здраве (yes)
Аз за себе си съм преценил , че българските оператори не са дорасли за това , а когато това стане и твоя и моя телефон ще са без пари ;)
За всички предимства които искаш да ми изтъкнеш си има устройства предназначени за това ... само едно нещо няма - УНИВЕРСАЛНО !!!
-
- Регистриран: 21 яну 2011, 21:13
Хора имам телефона от около месец и работи перфектно
но имам един проблем
Значи като влезна в Samsung Apps не ми дава достъп до PAID APPS
при вас така ли е
ако може да ми кажеге защо е такa.....:|
но имам един проблем
Значи като влезна в Samsung Apps не ми дава достъп до PAID APPS
при вас така ли е
ако може да ми кажеге защо е такa.....:|
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Платените аппс все още няма за България до колкото знам за това няма как да ти се появят...
пс: centur АКО wave беше с Андроид щеше да е с класа над Галаксито...подръж Уейв да усетиш какво е телефон и след това подръж пластмасовото галакси :) Другото което е хардуердно не се различават и грам телефоните така че се замисли че тук хвалиш по-скоро андроид от колкото самия си телефон :) И накрая пишете си в темите за телефоните които искате никой не ви иска мнението особенно ако мрънкате за телефона ни :)
пс: centur АКО wave беше с Андроид щеше да е с класа над Галаксито...подръж Уейв да усетиш какво е телефон и след това подръж пластмасовото галакси :) Другото което е хардуердно не се различават и грам телефоните така че се замисли че тук хвалиш по-скоро андроид от колкото самия си телефон :) И накрая пишете си в темите за телефоните които искате никой не ви иска мнението особенно ако мрънкате за телефона ни :)
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
ако бяха направили wave с андроид нямаше и да сме чували за галакси с. според мене 70 процента от хората с галакси са отишли в магазина да търсят първо уейв;)
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
[Quote][i]Прекрасно се събира в джоба и е по-удобен за писане за хора с по-едри пръсти (като мен).[/i] [/Quote] имаш по едри пръсти значи джоба ти е по широчък щом прекрасно се събира там .(whistle) ако някои ден ,не дай си боже, галакси с ти са губи в пръстите ще си вземеш галакси таб нали. :) [Quote]GPS-а си е коректен и бърз - не се налага да си вземам отделно навигация.[/Quote] моля те кажи ми ,че имаш фенер в другия джоб wave+bada=500 лв galaxy s(малко по ъпдейтнат wave с по големи размери и резолюция 480x800 като на wave) +android=1000 лв ДЕМЕК android=500 лв я кажете колко струва windows 7 или която и да е ОС за PC
Quote from: The_General on January 18, 2011, 12:48:29 PM
I sent a query to the sygic support about the release of sygic in samsungapps.
They answered that the bada version is ready for launch, BUT there are some procedures with samsung app store that need to be taken care of first..
They said that the app should be available in few weeks.
I sent a query to the sygic support about the release of sygic in samsungapps.
They answered that the bada version is ready for launch, BUT there are some procedures with samsung app store that need to be taken care of first..
They said that the app should be available in few weeks.