S8500 Wave
-
- Регистриран: 24 яну 2011, 10:51
Re: Samsung S8500 Wave
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
-
- Регистриран: 24 яну 2011, 10:51
извинчваите някои можели дами каже как даси сваржа тела кам компа понеже ми иска киес ,от каде даго ссваля и какво да направя после ,благодаря предварително
http://www.samsungapps.com/about/onPc.as - ето го киеса , след като го свалиш започваш да четеш назад в темата (yes)
Здравей, може ли по-подробно да ми разясните откъде да сваля навигацията от тези линкове ли и как точно да я инсталирам?
[Quote]извинчваите някои можели дами каже как даси сваржа тела кам компа понеже ми иска киес ,от каде даго ссваля и какво да направя после ,благодаря предварително [/Quote]
Извинявам се за офф-топика, но тоя постинг е 100%-ов пример за най-любимата ми теза - неграмотността създава шокираща преграда между желаещите да комуникират.
Чета го, иска ми се да разбера и ми отне 3 пъти повече време, докато вникна.
Извинявам се за офф-топика, но тоя постинг е 100%-ов пример за най-любимата ми теза - неграмотността създава шокираща преграда между желаещите да комуникират.
Чета го, иска ми се да разбера и ми отне 3 пъти повече време, докато вникна.
Още един въпрос, как да инсталирам Ndrive през киес, след като постоянно ми пише, че ми сърчва телефона (демек няма връзка), но за сметка на това изтеглям приложения на компа, но не ми дава възможност да ги инсталирам на компа.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Каква връзка нямаш ако е между Киес и телефона по надолу във форума пишеше да се смени USB- входа ,пробвай през друг
Как така през киес и телефона? В смисъл че не ми дава да инсталвам apps а като устройство през Windows Explorer ми го намира като storage, ама тогава не мога да инсталвам приложения от Samsung App.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Разбрах незнам какво да ти кажа освен още един съвет като свържеш телефона с Киес ти излиза налична памет ,фърмуер и други и там те пита коя памет да се използва дай отметка на тази с картата памет дано стане
Мерси за отговора, но аз реших че е най-добре да преинсталирам Kies и стана!:)