S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
А на мен [B]16 GB[/B] цели 57 лв. +1 година гаранция + MicroSD адаптер :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
В крайна сметка някой ще може ли да потвърди колко е RAM паметта на Samsung S8500 Wave. Май се оказва че е 256 MB :(
S8500 Wave
Memory internal 2 GB / 8 GB; [B]256MB of RAM[/B]
@HellBoyA специално за теб, ако не знаеш Galaxy S има 512 MB RAM, ама нали съм се "прекарал" с Galaxy-то както си мисли и ScorpiMorpi :D
EDIT: Всъщност защо не си купиш още 256 MB RAM да стане 512 MB като на Galaxy S :P
Memory internal 2 GB / 8 GB; [B]256MB of RAM[/B]
@HellBoyA специално за теб, ако не знаеш Galaxy S има 512 MB RAM, ама нали съм се "прекарал" с Galaxy-то както си мисли и ScorpiMorpi :D
EDIT: Всъщност защо не си купиш още 256 MB RAM да стане 512 MB като на Galaxy S :P
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
И аз съм с 8GB Kingston Class 4. Мисля че е повече от достатъчно Class 4. Kaртата е купена от Amazon с ваучер, така че ми излезе за 12лв. с доставка.;-)
Както и да е, аз не съм свалял някакви допълнителни игри, ще може ли да ми кажете кои да сваля, че не ми се рови назад в темата.
Иначе Galaxy S може да е с 512РАМ, но да няма светкавица...
Както и да е, аз не съм свалял някакви допълнителни игри, ще може ли да ми кажете кои да сваля, че не ми се рови назад в темата.
Иначе Galaxy S може да е с 512РАМ, но да няма светкавица...
А твоята "мощна" LED светкавица какво осветява :D
За мен по-важна е работата на телефона + операционната система, отколкото по-малкото RAM и някаква мижава LED "светкавица" (фенерче).
Отдавна ми мина мерака да снимам с телефон, това време беше като си купих K800 през 2006-та и 2 години след това почти напълно спрях да ползвам изобщо камерата на телефона - така, че основното нещо, което залагам е на функции + операционна система, а не на "камера" и бавноразвиваща се BADA с по-малко RAM.
За мен по-важна е работата на телефона + операционната система, отколкото по-малкото RAM и някаква мижава LED "светкавица" (фенерче).
Отдавна ми мина мерака да снимам с телефон, това време беше като си купих K800 през 2006-та и 2 години след това почти напълно спрях да ползвам изобщо камерата на телефона - така, че основното нещо, което залагам е на функции + операционна система, а не на "камера" и бавноразвиваща се BADA с по-малко RAM.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ок, твое мнение, може да е мижава но поне я има, а Galaxy който е 1/2 по-скъп да няма...
Също в момента версия 2.2 на Android отстъпва пред бавноразвиващата се Bada OS!
Това за съжаление не е вярно, дори developer-ите потвърждават, че е с 256 само за справка wikipedia.
Също в момента версия 2.2 на Android отстъпва пред бавноразвиващата се Bada OS!
Това за съжаление не е вярно, дори developer-ите потвърждават, че е с 256 само за справка wikipedia.
[Quote]Също в момента версия 2.2 на Android отстъпва пред бавноразвиващата се Bada OS![/Quote]
Цитат на годината. Отговора ще бъде още по - интересен.
[B]Какви са предимствата на BADA пред android?[/B]
[B]Какви предимства има BADA OS сравнено със:[/B]
[u][B]1) symbian^3
2) webOS
3) iOS[/B][/u]
Цитат на годината. Отговора ще бъде още по - интересен.
[B]Какви са предимствата на BADA пред android?[/B]
[B]Какви предимства има BADA OS сравнено със:[/B]
[u][B]1) symbian^3
2) webOS
3) iOS[/B][/u]
Samsung S8500 Wave 2GB
Опер. с-ма Samsung Bada OS
Процесор Samsung-Intrinsity S5PC110 1Ghz ARM Cortex A8
Вградена памет 2GB
RAM 512MB
ROM 2048MB
Detailed Technical Specifications of Samsung GT-S8500 Wave 8GB / CPU Core ARM Cortex-A8 and Mobile DDR SDRAM
(Snips)
Microprocessor, Chipset
CPU Clock: 1000 MHz
CPU: Samsung Hummingbird
Width of Machine Word: 32 bit
CPU Core: ARM Cortex-A8
Level 1 cache: 32KiB data cache / 32 KiB instruction cache
Instruction Set: ARMv7
Memory, Storage capacity
RAM type: mobile DDR SDRAM
RAM capacity: 512 MB
ROM type: Flash EEPROM
ROM capacity: 7800 MB, including 7300MB user-accessible non-volatile storage
ROM capacity; in bytes: 8.18 GB (billion bytes)
Опер. с-ма Samsung Bada OS
Процесор Samsung-Intrinsity S5PC110 1Ghz ARM Cortex A8
Вградена памет 2GB
RAM 512MB
ROM 2048MB
Detailed Technical Specifications of Samsung GT-S8500 Wave 8GB / CPU Core ARM Cortex-A8 and Mobile DDR SDRAM
(Snips)
Microprocessor, Chipset
CPU Clock: 1000 MHz
CPU: Samsung Hummingbird
Width of Machine Word: 32 bit
CPU Core: ARM Cortex-A8
Level 1 cache: 32KiB data cache / 32 KiB instruction cache
Instruction Set: ARMv7
Memory, Storage capacity
RAM type: mobile DDR SDRAM
RAM capacity: 512 MB
ROM type: Flash EEPROM
ROM capacity: 7800 MB, including 7300MB user-accessible non-volatile storage
ROM capacity; in bytes: 8.18 GB (billion bytes)
centur Не ти ли омръзна от безсмислени спорове.Всеки знае какви са предимствата на галаксито и затова е и с 200лв по скъп. Мисля че ставаш банален вече. Всеки сам си избира какво да си купи и затова има свобода на избора. 1 път ок, 2 път ок, ама вече не се издържа. Тази тема е за да си помагаме едни на други, а не да спорим галакси или уейв. Не му е тук мястото да ти гледаме заядливите коментари. Незнам на колко години си, но се държиш като някое хлапе. Нищо лично.
Тия a-data са пълни боклуци. Да, на картата пише клас 6, но всъщност не е. Първата която си вземах беше бърза като за клас 2 :D. След 2 дена я върнах в магазина и ми дадоха друга. И тая се оказа бавна, но като за клас 4. Върнах и нея и поръчаха от София още една карта :D. Като дойде пак я пробвах, и познайте.. отново не беше клас 6 ! . Върнах за пореден път картата, като казах да я заменят с клас 10, какъвто има според тях на сайта им ( в мост). Отново пратиха карта, и като я тествах.. клас 4, но ми писна и си я ползвам нея сега. Писах им email че продават боклуци, но не са ми отговорили още (почти месец).