S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Viipeer , сравни батерията на една истинска навигация с тази на телефона си , а тях ги продават и с кабел включване към запалката. Не знам дали е нормално но навигацията хаби страшно много енергия , както нищо друго по телефона :D
Последно да попитам, ако в менюто е активирана настройката - позволи позициониране - значи ли че само от това харчи много ток - тоест е включен GPS-а или само когато ползвам програма за навигация е включен? Мерси!
Колкото повече неща имаш активирани в настройките , ти харчи повече батерия ... нормално е :)
А между другото да ви споделя , когато телефона е свързан в режим "устройство за съхранение" прехвърлянето на филм (примерно) върху картата памет е доста по-бързо отколкото когато е свързан в режим "Кies" ;)
А между другото да ви споделя , когато телефона е свързан в режим "устройство за съхранение" прехвърлянето на филм (примерно) върху картата памет е доста по-бързо отколкото когато е свързан в режим "Кies" ;)
Някой намерил ли е БГ език за менюто на навигацията?
запис на разговор
В чужди форуми четох че има опция за запис по време на разговор но в моя firmware такава опция няма. Доколкото потърсих и в samsung apps няма подобна програма. Някой знае ли нещо повече по въпроса?
Re: запис на разговор
Aбе говори се в чуждите форуми , ама никой не казва при кой точно firm. я има тая опция. Аз съм 1.0 и я няма.
-
- Регистриран: 21 яну 2011, 21:13
Хора,значи имам този телефон от един месец,и работеше перфектно,но изведнъж почна да ми отказва достъпа до "PAID APPS"!Когато натисна на на тях ми изписва "SERVICE WILL AVALIBLE SOON"!Това е от няколко седмици насам..И преди пуснах същия въпрос тук,но не получих отговори.HELP!!!!,че вече почвам да мисля,че се минах с този тел....(angry):X:(
Както и предния път ти отговориха и както ти отговаря телефона "Услугата ще бъде налична скоро" т.е. за момента за регион България не се предлагат платените приложения. Вече през сайта май има някакви начини да ползваш и платените приложения.
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Аз пък си възстанових Бада 1.0 :| Заради хубавите игрички и програми, които се слагат контрабандно. А и браузера повече ми харесваше преди вижда се цялата страница а не да ми пречи горната част :X Изобщо не знам защо сложих тая 1.2. Ама нали уж да видя какво са измъдрили :S И 2.0 като дойде и не ми хареса и нея ще я ликвидирам 8) Ако някой иска да си възстанови Бада 1.0 аз сложих ей тоя софтуер S8500XXJF1_Full и използвах програмата МултиЛоадер 5.62 (yes)
Аааа и звука на плеъра и разговорите е супер сега и по-силен даже (woo)
Аааа и звука на плеъра и разговорите е супер сега и по-силен даже (woo)