S8500 Wave
Samsung Wave HD video
Интересно ми е какво е Вашето мнение, относно клиповете с резолюция 1280x720p. Според мен са силно интерплоирани, Вие как мислите? Също снимките са с разочароващо качество. Иначе телефона като цяло е добър.
-
- Регистриран: 06 фев 2011, 00:20
Re: Samsung Wave HD video
Ами ти с какъв друг телефон си снимал за сравнение. Снимките са прилични, все пак е телефон. Реално камерата е същата като в IPhone4 и Sony Vivas. Повече не може да се очаква. Видеото в 720P e добро за телефон, даже много добро. Цветовете са добри, детайл разбира се липсва, но положението не е никак зле, особено на фона на телеофони, които не могат да направят и 24 кадъра или такива които при завъртане сече. По-добро видео прави само Nokia N8. Ако очакваш някакво 720p като това, което гледаш като изтеглиш някой филм, няма как да стане. Това се постига с оптика и съвсем друга техника.
Ако искаш осезаемо по-добри снимки и видео само Nokia N8 ще ти задоволи очакванията.
Иначе аз телефона не съм го тествал на много снимки, но поне камерата имат много настройки, включително са острота и за снимките и за видеото, която аз дадох на +2. Ако не си го пробвал опитай, може би наистина вкарва повече детайл във снимките и видеото. Аз лично имам много добри снимки и като цвят и като детайл. Казвам го като сравнение с доста добър апарат на Канон който имам и то снимките ги гледам на 24 инча професионален монитор.
Снимките ги гледам с IrfanView. Ако се гледат в вградените в Windows програми, то изглеждат осезаемо по зле.
Има още 1-2 години да минат за да може повече телефони да заместват фотоапаратите. Засега само Nokia N8 e на висота.
Ако искаш осезаемо по-добри снимки и видео само Nokia N8 ще ти задоволи очакванията.
Иначе аз телефона не съм го тествал на много снимки, но поне камерата имат много настройки, включително са острота и за снимките и за видеото, която аз дадох на +2. Ако не си го пробвал опитай, може би наистина вкарва повече детайл във снимките и видеото. Аз лично имам много добри снимки и като цвят и като детайл. Казвам го като сравнение с доста добър апарат на Канон който имам и то снимките ги гледам на 24 инча професионален монитор.
Снимките ги гледам с IrfanView. Ако се гледат в вградените в Windows програми, то изглеждат осезаемо по зле.
Има още 1-2 години да минат за да може повече телефони да заместват фотоапаратите. Засега само Nokia N8 e на висота.
[Quote]По-добро видео прави само Nokia N8[/Quote]
Това е в кръга на шегата ли е?
Това е в кръга на шегата ли е?
Истината е че има много настройки на камерата с които трябва да свикнем. Иначе и видеото и снимките са с доста добро качество на дневна светлина :)
В youtube има предостатъчно примерни клипове заснети и с N8 и със WAVE. Аз не виждам тези на N8 да са по-качественни , даже напротив ако говорим за звука :|
В youtube има предостатъчно примерни клипове заснети и с N8 и със WAVE. Аз не виждам тези на N8 да са по-качественни , даже напротив ако говорим за звука :|
Би ли споделил някакви оптимални, или всичко е индивидуално?
-
- Регистриран: 06 фев 2011, 00:20
Ами кажи някакви телефони, които правят някакво по-добро 720p. От многото клипчета, които съм гледал при всички е едно и също. Ако някой прави по-добро е субективно по-добро и е до някакви настройки за цветове, контраст, острота и други, които дефaутно са различни от дефутните на самсунга.
На N8 и може би някой друг може да прави малко по-добри клипове, но така или иначе при всички телефони 720p не върха на сладоледа. Тази година ще почнат с Tagra 2 процесорите да снимат в 1920, но качеството ще си остане същото в повечето случаи. Може да е Full HD , но реално ще е по близко до стандартно DVD качество.
На N8 и може би някой друг може да прави малко по-добри клипове, но така или иначе при всички телефони 720p не върха на сладоледа. Тази година ще почнат с Tagra 2 процесорите да снимат в 1920, но качеството ще си остане същото в повечето случаи. Може да е Full HD , но реално ще е по близко до стандартно DVD качество.
Киес прецака поредния телефон
Какво стана в сервиза?
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Re: Samsung S8500 Wave
Знам че не е точно по темата за телефона , но днес влизах във фб през него и ми изписа Free Access Globul Network...та тия дни като ходя да си плащам тел-а ще ги питам дали не са пуснли безплатен фб,наскоро четох тук една новина че Виваком ще предлага безплатен фб за всичките си тарифни планове.М-тел мисля че предлага отдавна безплатен Фб но само за мрежата на на Луп?
пс:Позлвам им най-ниския пакет мобилен интернет и ако са пуснали безплатно фб мисля да се откажа защото няма смисъл да им плащам като главно за Фб и лайвскор ползвам влизането в нет-а.
пс:Позлвам им най-ниския пакет мобилен интернет и ако са пуснали безплатно фб мисля да се откажа защото няма смисъл да им плащам като главно за Фб и лайвскор ползвам влизането в нет-а.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Re: Samsung S8500 Wave
И таз добра да не знаеш какво е фб... :D фб=ФейсБук (woo)