Нови снимки на Samsung Galaxy S 2 и Galaxy Tab 2
Re: Нови снимки на Samsung Galaxy S 2 и Galaxy Tab 2
относно скърцането и аз нямам никакво скърцане ама тоя само дразни с неговото скърцане.аз незнам админа защо не трие неговия отгоевор а изтри моя след като му отговорих за скърцането.а иначе за новото галакси ще има светкавица да.то на снимките се вийда телефона отзад и има сеткавица (beer)
За скърцане на задния панел, едно срещано явление и от други потребители на форума:)
Ще видим при 2 дали този кофти звук и усещане ще изчезне:)
Ще видим при 2 дали този кофти звук и усещане ще изчезне:)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
На теб ти скърца мозъка, лекувай го може да спре да скърца!!!!
ЧУДЯ СЕ ИМА ЛИ МОДЕРАТОРИ ТУК ИЛИ ВСИЧКО ПАК Е НА САМОТЕК.
Как може такъв ненормалник с нецензорен аватар да съществува във форума,който е с отклонения и само дразни!!!
ЧУДЯ СЕ ИМА ЛИ МОДЕРАТОРИ ТУК ИЛИ ВСИЧКО ПАК Е НА САМОТЕК.
Как може такъв ненормалник с нецензорен аватар да съществува във форума,който е с отклонения и само дразни!!!
Точно ти не се оплаквай, защото си бил причината за нй-лошите дни на форума! Престани да се оплакваш! И да, виждал съм Galaxy S, който скърца. Но съм виждал и такъв, при който няма такова нещо.
-
Ти си другия трол във форума които отдавна тровиш хората на нервите и си плачеш за бан!
Как не ви омръзна да осирате всяка тема във форума, толкова да сте без чувство за мярка!!!
Как не ви омръзна да осирате всяка тема във форума, толкова да сте без чувство за мярка!!!
Това са най-добрите "пластмаси", доближават се почти до "дръвцета", но много скъпо ще им струва на САМsung, за да си позволят да направят "пръчки", затова правят пластмаси. Колко ли хора ще се излъжат на тези пластмасови джаджи?!
:|(no)
Apple - зад това име стои качество и още нещо!
;)(yes)
:|(no)
Apple - зад това име стои качество и още нещо!
;)(yes)
телефона е с добри параметри и има добар дизаин (yes);)
Някой знае ли дали ще може да се наблюдава представянето директно? Ако знаете дайте линк .;)
-
На страницата на Samsung.
каква ли ще е цената на телефона 8)